Cadde Britney Spears'ın sosyal medya hamlesi takipçilerini endişelendirdi

Britney Spears'ın sosyal medya hamlesi takipçilerini endişelendirdi

08.12.2022 - 09:09 | Son Güncellenme:

Ünlü şarkıcı Britney Spears, son beş ayda dördüncü kez Instagram hesabını kapatarak hayranlarını endişelendirdi. Son günlerde çıplak fotoğrafları, dağınık halleri ve gönderilere yazdığı şaşırtıcı açıklamalarla tepki toplayan Spears'ın hayranları, ünlü yıldızın sosyal medya hesabını başkasının yönettiği yönünde yorumlar yapmıştı.

Britney Spearsın sosyal medya hamlesi takipçilerini endişelendirdi

Yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle Britney Spears'ın serveti ve hayatının diğer alanları yaklaşık 13 yıldır babası tarafından yönetiliyordu. Spears, hayatı hakkındaki kararların vasinin elinde olması nedeniyle Sam Asghari ile evlenmesinin ve yeniden çocuk sahibi olmasının engellendiğini söylemişti. Mahkeme tarafından kızına vasi olarak atanan Jamie Spears, geçtiğimiz ağustos ayında bu görevden çekilmek için mahkemeye başvurmuştu. Los Angeles'ta görülen davada Spears'ın vasiliğin sonlandırılması talebi kabul görülmüştü. Baba Jamie'nin vasiliği, 30 dakika süren kısa duruşmanın ardından resmen bitmişti.

Haberin Devamı

"BERBAT OLMAYI SEVERİM"

Spears, sosyal medyada paylaştığı çıplak pozları ve altına yazdığı yazılarla dikkat çekiyor. Ünlü yıldızın kafa karıştıran paylaşımları arasında çıplak bir fotoğrafına yazdığı "Berbat olmayı severim" açıklaması ve aralarının kötü olduğu bilinen kız kardeşi Jamie Lynn Spears'tan övgüyle bahsettiği bir gönderi de yer alıyordu.

Britney Spearsın sosyal medya hamlesi takipçilerini endişelendirdi

"ÖZGÜRLÜĞÜN TADINI ÇIKARIYOR"

Spears'ın temsilcileri konuya dair bir açıklama yapmadı fakat The New York Post'a konuşan bir kaynak, ünlü şarkıcının önceden de olduğu gibi sosyal medyaya ara verdiğini ve "özgürlüğün tadını çıkardığını" söyledi. Aynı kaynak, Spears'ın sosyal medya paylaşımlarına yapılan yorumların abartılı olduğunu ekledi. Pop yıldızı ağustos ve ekimde de hesabını dondurmuştu.

Britney Spearsın sosyal medya hamlesi takipçilerini endişelendirdi

Haberin Devamı

Öte yandan Spears hesabını kapatmadan kısa süre önce 13 yıl süren vesayetten kurtulması için Free Britney (Britney'e Özgürlük) hareketini başlatarak ona büyük destek veren hayranları da son paylaşımlardan endişelendiklerini dile getirdi.

Uzun yıllardır Spears hayranı olan 33 yaşındaki Lauren Mars şu ifadeleri kullandı:

Son derece endişeliyim. Özgürlük, kontrol edilmeden hayatını nasıl yöneteceğini bilmeyen biri için çok tehlikeli olabilir. Bu açıdan daha dikkatli olmalıydık. Sonuçlarını düşünmeden sadece özgürlüğüne kavuşmasına odaklandık.

"ÇOK ÜZÜLÜYORUM"

Spears'ın sosyal medya içeriklerinin çok rahatsız edici olduğunu belirten Mars, şunları dedi:

Çok üzülüyorum. Hayranlarının da onu rahat bırakmasını istiyorsa sosyal medyadan uzaklaşmalı. Bunları paylaşmak hayranlarını üzmekten başka bir şeye yaramıyor.

Salı (6 Aralık) itibarıyla Spears'ın Instagram hesabı hâlâ kapalı olsa da Twitter ve TikTok hesapları aktif durumda.

Britney Spearsın sosyal medya hamlesi takipçilerini endişelendirdi