Cadde 'Buğra'nın hayalleri var! Üç çocuk istiyor'

'Buğra'nın hayalleri var! Üç çocuk istiyor'

02.02.2024 - 07:36 | Son Güncellenme:

Basketbolcu Buğrahan Tuncer ile geçtiğimiz yıl dünyaevine giren Eda Ece, reklam yüzü olduğu markanın lansmanında kameraların karşısına geçti. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu, hamilelik sürecinden bahsetti.

Buğranın hayalleri var Üç çocuk istiyor

Altı aylık hamile olan Eda Ece, "Bayağı bir ilerledik. İlkbaharda doğuracağım, artık az kaldı. Onunla tanışmak için aşırı heyecanlıyım. Bende henüz aşerme olmadı. Yemek yemeyi zaten seviyorum, o yüzden devam ediyorum. Arada çok gülüyorum, ağladığım zamanlarda da çok ağlıyorum duramıyorum. Annemi falan düşünüp duygulanıyorum ya da dizi izliyorum duygusal bir sahne geliyor tutamıyorum kendimi" dedi.

Haberin Devamı

"DAHA BİR TANESİNİN İSMİNE KARAR VEREMEDİK"

Geçtiğimiz haftalarda çocuğunun adını 'Ayşe' kocayacağına dair haberler çıkan ünlü isim, "Henüz net bir isim kararı veremedik. Buğra'nın zaten sayı konusunda biraz fazla hayalleri var. Üç çocuk istiyor Buğra. Bakalım ne olacak göreceğiz ama bir tanesinin ismine karar veremedik daha. Kız çocuğu babaya düşkün oluyor. Bizim çocuğumuz da kesin Buğra'ya düşkün olacaktır. Güzel bir ailede büyüyeceğini düşünüyorum kızımızın. O yüzden ilk başlarda öyle olsa da ilerleyen zamanda eşit diyecektir o da" açıklamasını yaptı.

Buğranın hayalleri var Üç çocuk istiyor

"İNŞALLAH BEN BAYGINKEN ABUK SABUK BİR İSİM KOYMAZ"

İsim konsunda eşine takılan Eda Ece, "İsim sorusuna tekrar gelirsem ben araştırıyorum, geleneksel bir isim de koyabilirim ama henüz karar veremedik. Tekliflere açığım. 'Lilo'nun annesi' diye dalga geçiyorlar benimle. Ben biraz son dakikacıyımdır, yine son dakika olacaktır büyük ihtimal. Buğra da ben de araştırıyorum. 'Son dakika söyleyeceğim sana' dedi. İnşallah ben baygınken abuk sabuk bir isim koymaz" diyerek kahkaha attı.

Buğranın hayalleri var Üç çocuk istiyor

Haberin Devamı

"ASLI ENVER'DEN KURS ALIYORUM"

Bu yıl bir çok ünlü kadın oyuncunun doğum yaptığını dile getiren Eda Ece, "Vallahi ben şu an Aslı Enver'den kurs alıyorum. Onunla çok sık görüşüyoruz, eşlerimiz de arkadaş oldu. O bana anlatıyor neler olduğunu. Onlardan öğrenmeye çalışıyorum bir şeyler" ifadelerini kullandı.

Buğranın hayalleri var Üç çocuk istiyor