Cadde Cara Delevingne: İntiharın eşiğinden döndüm

Cara Delevingne: İntiharın eşiğinden döndüm

18.03.2021 - 20:53 | Son Güncellenme:

Kendisini panseksüel olarak tanımlayan dünyaca ünlü model Cara Delevingne, cinselliğiyle yüzleşmesinin intihara meyilli hissetmesine yol açtığını; ancak şimdi bunun sevdiği bir parçası olduğunu açıkladı.

Cara Delevingne: İntiharın eşiğinden döndüm

Bu hafta Gwyneth Paltrow'un Goop isimli podcast'ine katılan Cara Delevingne, panseksüelliği sebebiyle yaşadığı depresyondan ve kendisinin bu parçasını sevmeyi nasıl başardığından bahsetti.

Haberin Devamı

Delevingne, cinselliğini kabullenmekle yüzleştiğinde büyük bir depresyon yaşadığını ve halen ara sıra sadece heteroseksüel olmayı dilediğini söyledi.

Cara Delevingne, depresyonunu ve hayatındaki intihara meyilli anları, çok fazla utanç duyduğu cinsel çırpınışına bağladığını belirtti.

Cara Delevingne: İntiharın eşiğinden döndüm

28 yaşındaki manken "İçimde hala 'Ah, keşke heteroseksüel olabilseydim' diyen bir kısım var. O yanım hâlâ duruyor. Gerçekten karmaşık. Ama şimdi çok sevdiğim ve kabul ettiğim parçam da bu" diye konuştu.

"ÇOK MUTSUZDUM"

Daha sonra kendi modellik kariyerine değinen Delevingne, nasıl daha androjen bir tarz edindiğini; "Çok mutsuzdum ve özellikle de bir model olarak kendi gerçeğimi takip etmiyordum. Tüm o kalıplara sığma meselesi, ben androjen bir insanım" sözleriyle anlattı.

Haberin Devamı

Cara, "Kadın olmayı, giyinmeyi ve tüm bunları seviyorum ama aynı zamanda kaba ve itiş-kakış bir 'erkek' olmayı da seviyorum. Sadece bir insan olmanın ve neredeyse bir hayvan olmanın akışkanlığı içinde çok daha fazla rahat hissediyorum çünkü olduğumuz şey bu. Kendi iç güdülerimize güvenmek" ifadelerini kullandı.

PANSEKSÜEL NEDİR?

Cinsel kimliği ya da toplumsal kimliğini göz önünde bulundurmaksızın farklı eğilimleri olan insanlarla cinsel ve romantik ilişki kurabilen kişilere panseksüel deniyor.

TELEFON NUMARASINI PAYLAŞMIŞTI

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sebebiyle kendisini önlem amaçlı evde karantinaya alan ve sosyal medya hesabından sevenlerine seslenen Delevingne, telefon numarasını paylaşmış ve hayranlarıyla sohbet etmişti.

Cara Delevingne: İntiharın eşiğinden döndüm

FOTOĞRAFLAR: INSTAGRAM/ SPLASH NEWS