Cadde Çekmeceler filmine +18 sınırı geldi !

Çekmeceler filmine +18 sınırı geldi !

13.02.2015 - 22:17 | Son Güncellenme:

Olay film Çekmeceler'e 18 yaş sınırına maruz kaldı. Çekmeceler, kız çocuk ve genç kadın cinselliğini ele alıyor. İşte Çekmeceler filmini detayları..

Çekmeceler filmine +18 sınırı geldi

Çekmeceler filmine +18 yaş sınırı geldi. Yönetmenler M. Caner Alper ve Mehmet Binay'ın, kız çocuk ve genç kadın cinselliğini ele alan yeni filmleri "Çekmeceler"in yaş sınırı +18 olarak belirlendi.

Haberin Devamı

Dünya prömiyerini 14. If İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali’nde yapacak olan 'Çekmeceler'in başrollerinde Ece Dizdar ve Taner Birsel yer alıyor. Senaryosu gerçek olaylardan alınan film, otuzlarının başındaki Deniz’in doğum gününde kanlar içinde hastaneye kaldırılmasının ardında yatan gerçekleri ele alıyor.

Çekmeceler filmine +18 sınırı geldi

William Faulkner’ın “Geçmiş asla sona ermez ve hatta geçmez bile” sözünden yola çıkan yönetmenler, Deniz’in hikâyesini geriye dönüşlerle anlatıyor ve kadın olmaya dair Türkiye’deki tabuları kurcalıyorlar. 70’lerden günümüze uzanan hikâyesini dans, dekor, kostüm ve makyajı harmanlayan görsel bir şölenle anlatan filmin oyuncu kadrosunda Tilbe Saran, Nilüfer Açıkalın ve Hakan Çimenser de var.

Haberin Devamı

Çekmeceler filmine +18 sınırı geldi

Eşcinsel olduğu için öldürülen Ahmet Yıldız’ın hikâyesinden esinlenilerek sinemaya uyarlanan ve 30’a yakın ödül kazanan ‘Zenne’nin yönetmenleri Mehmet Binay ve M. Caner Alper, yine çok konuşulacak bir filmle, ‘Çekmeceler’le izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Basın tanıtımında “Kız çocuk cinselliğine korkusuz bakış” ifadelerine yer verilen ‘Çekmeceler’in dünya galası, 12 Şubat’ta başlayacak !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali kapsamında yapılacak.

Yönetmenler M. Caner Alper ve Mehmet Binay’ın, kız çocuk ve genç kadın cinselliğini ele alan yeni filmleri “Çekmeceler”in yaş sınırı +18 olarak belirlendi.