Cadde 'Dilek Taşı'nda Figen kaçırıldı! Mustafa zor durumda

'Dilek Taşı'nda Figen kaçırıldı! Mustafa zor durumda

22.11.2023 - 23:59 | Son Güncellenme:

Başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın paylaştığı, yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül'ün üstlendiği Kanal D dizisi 'Dilek Taşı' 11'inci bölümü ile ekranlara geldi. İşte 'Dilek Taşı'nın son bölüm özeti...

Dilek Taşında Figen kaçırıldı Mustafa zor durumda

MUSA CAN ÇAYAN
1980’li yılların İstanbul’unda geçen ve dönemin buhranlı zamanlarını izleyiciye tüm gerçekçiliğiyle yansıtan Dilek Taşı, 11'inci bölümüyle ekrana geldi. İzleyenleri geçmişe götüren ve o dönemde yaşanan siyasi olayları, savrulan hayatları anlatan diziden öne çıkanlar şu şekilde:

Haberin Devamı

Ebru'ya bakmak için durağa giderken Aras ile arabada uygunsuz vaziyette olduklarını gören Ömer, Aras'ın üstüne yürüdü. Tartışma esnasında kalbine yenik düşen Ömer hayatını kaybetti.

'DİLEK TAŞI' SON BÖLÜM

"BABAMIN SESİNİ DUYDUĞUMDA KENDİME GELDİM"

Figen, Ebru'ya dün akşam neden Aras'ın yanında olduğunu sordu. Ebru, "Aras bey yemeğe çıkardı beni, birazda alkol aldım, sonrasını hiç hatırlamıyorum, babamın sesini duyduğumda kendine geldim ben" cevabını verdi.

Dilek Taşında Figen kaçırıldı Mustafa zor durumda

Ebru'dan olanları dinledikten sonra köşke giren Figen "O pis ellerini kardeşimin üzerinden çek. Babamın katili sensin" diyerek Aras'a tokat attı.

"BABAMIN KATİLİ SENSİN" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

"SENİN BOĞAZINI SIKAN BU ADAM DEĞİL MİYDİ?"

Figen'e karşı olumsuz davranışlarından ötürü Sevda'nın odasına konuşmak için Rüçhan, Ömer'in hayatını kaybettiği gece Efkan'ın Seda'yı istemeye nasıl gelebildiğini de sordu. Sevda'nın evlenmek istediğini söylemesi üzerine Rüçhan, "Senin boğazını sıkan bu adam değil miydi? Sen beni tehdit ediyor demiyor muydun? Bu durumu kabullenmiyorum Sevda" dedi.

Haberin Devamı

Dilek Taşında Figen kaçırıldı Mustafa zor durumda

Doktor görüşmek için Macide'nin yanına geldi. Yapılan tetkiklerde Sinan için Figen'in doku antijenlerinin moleküler düzeyde bakılarak tam uyumlu olduğu, bir an önce ameliyat yapılırsa Sinan için iyi olacağını dile getirdi. Macide, Figen'in daha yeni bir kayıp yaşadığını ondan ötürü bunu kimsenin bilmesini istemediğini söyleyerek doktoru tembihledi.

ÖMER'İN ÖLÜMÜ FİGEN'İ YIKTI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

HARUN, FİGEN'E YARDIM ETMEK İSTEDİ

Harun, Mustafa'ya muhasebeden gidip ücret alabileceğini söyledi. Mustafa bunun nedenini sorunca Harun, "Ben yapsam kabul etmezler, şimdi babalarını kaybettiler. Bir şeye ihtiyaçları olur falan, sen ilgilenirsin" dedi. Mustafa, Figen'in onun durumunu da bildiğini söyleyerek gururlu birisi olduğu ondan ötürü bu bu şekilde yapılan yardımı da kabul etmeyeceğini belirtti.

Dilek Taşında Figen kaçırıldı Mustafa zor durumda

'BEN, O ADAMIN SANA BAKIŞLARINI GÖRDÜM'

Sevda, Efkan tarafından işkenceye maruz kalan Kenan'ın durumunu görmek istediği için evine geldi. Sevda'yı takip eden Efkan, "Ya nedir sendeki bu şoför merakı ben bunu anlamıyorum ki... Hem Kenan'la aramızda bir şey yok diyorsun. Hem de Kenan hapisten çıksın diye benimle evlenmeyi kabul ediyorsun. Canım benim beni gereksiz yere şüphelendirerek olmadık şeyler yaptırıyorsun bana. Ben o adamın sana bakışlarını gördüm. Bu uğurda adam harcamam gerekirse gözünün yaşına bakmadan harcarım. Bundan ötürü bin o arabana ve yavaş yavaş geri evine dön" diyerek tehdit etti ve Sevda'yı oradan uzaklaştırdı.

Haberin Devamı

SİNAN'A BÖBREĞİNİ FİGEN VERECEK / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Dilek Taşında Figen kaçırıldı Mustafa zor durumda

SEVDA, KENAN'I UYARDI

Sevda eve geldiğinde Kenan'ın orada olduğunu gördü. Göz yaşları içinde Kenan'a doğru koşan Sevda sarılmak istediğinde şoka uğradı. Kenan onu kollarından iterek tencere ile müştemilattan çıkan Figen'e doğru yöneldi ancak Figen'in oralı olmaması üzerine geri döndü. Sevda, Efkan'a karşı Kenan'ı uyardı.

"SENİN İÇİN O PSİKOPAT İLE EVLENMEYİ KABUL ETTİM" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Dilek Taşında Figen kaçırıldı Mustafa zor durumda

RÜÇHAN POLATLI AİLESİNİN EVİNE GELDİ

Rüçhan, Efkan ve Sevda'nın evlenme kararı sonrası Polatlı ailesinin evine gelerek Dündar'la konuştu. Dündar, bu evlilik kararının arkasında başka bir neden aramamak gerektiğini söyledi. Rüçhan, "Oğlunuz kızımın canına kastetti. Ben bu evliliğe sonuna kadar karşıyım" diyerek evden çıktı.

Haberin Devamı

RÜÇHAN'DAN DÜNDAR'A YAYLIM ATEŞİ / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kenan, Figen'in yanına gelerek geçici bir süre onlarda kalabileceğini söyledi. Figen, "Kenan seninle konuşmak istediğim bir konu. Şu an doğru zaman değil ama o güne kadar da konuşmayalım" dedi.

FİGEN TESELLİYİ MUSTAFA'NIN KOLLARINDA BULDU / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ASUMAN HER ŞEYİ ANLATTI

Figen ile konuşan annesi Asuman, eşi Ömer'in rahatsızlandığı gün Sevda ile Kenan'ın öpüştüğünü söyleyerek onunla evlenmesini istemediğini ifade etti. Figen'in dinledikleri karşısında üzülmediğini gören Asuman şaşkınlığı gizleyemedi.

Dilek Taşında Figen kaçırıldı Mustafa zor durumda

MUSTAFA YÜZÜĞÜNÜ ÇIKARTTI

Canan'ın mezarına gelen Mustafa, kızları Cemre'yi ona bahşettikleri için teşekkür ederken, mezarı başında ölen eşinden helallik isteyerek yüzüğünü çıkarttı.

Haberin Devamı

"AL, KENAN SENİN OLSUN" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Sevda'nın karşısına çıkan Figen, "Sen de baban gibi ahlak yoksunusun. Çok istiyordun değil mi Kenan'ı... Al, birbirinize o kadar iyi yakışıyorsunuz ki" diyerek çıkarttığı nişan yüzüğünü Sevda'ya verdi.

SEVDA VE KENAN'DAN ÇİFT OYUNU / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ASUMAN İLE EMİNE DOLANDIRILDI

Asuman'ın yanına gelen Emine tüm birikimlerini kaybettiklerini söyledi. Dolandırıcıların ana parayı da faiziyle birlikte ödeyeceklerini söylediklerini belirten Asuman ne yapacağını bilmiyordu.

Dilek Taşında Figen kaçırıldı Mustafa zor durumda

Kenan'ın yanına gelen Sevda, sırf Kenan'ı öldürmesin diye Efkan ile evlenmeyi kabul ettiğini söyledi. Efkan'ın şüphelerinin giderilmesi için Kenan'ın, Figen'i yemeğe gelmesi için ikna etmesi gerektiğini söyledi.

"KENAN İLE EVLENMEYECEĞİM MUSTAFA" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

FİGEN, TÜM BİRİKİMLERİN KAYBOLDUĞUNU ÖĞRENDİ

Eve gelen Asuman göz yaşları içinde Figen'e tüm birikimlerini tanımadıkları bankere verdiğini, bankerin de ortadan kaybolmasıyla tüm birikimlerinin heba olduğunu dile getirdi. Figen gerekirse özel dersler vererek ailesin geçimini sağlayacağını söyleyerek bu süreçte annesinin de güçlü olması gerektiğini ifade etti.

Dilek Taşında Figen kaçırıldı Mustafa zor durumda

MUSTAFA GÖRDÜKLERİNE DAYANAMADI

Kenan'ın dışarıda konuşmak isteğinden sonra yüz yüze ayrılmak ilişkilerini bitirmek için restorana gelen Figen'e, Sevda ve Kenan gerçeği söyledi. Kenan'ın yaşaması için sahteden ilişkilerini sürdürmeyi kabul eden Figen, Efkan'a zor dayandı. Dışarı çıktığında Mustafa ile göz göze geldiler. O esnada kapıdan çıkan Kenan'da Figen'in elinden tuttu. Gördüklerine dayanamayan Mustafa restorandan ayrılıp sahilde sabahladı.

"NE AYAKSIN SEN MUSTAFA KARDEŞ?" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Dilek Taşında Figen kaçırıldı Mustafa zor durumda

FİGEN KAÇIRILDI, MUSTAFA ZOR DURUMDA

Sahilde Mustafa'nın yanına gelen Kemal silahı Mustafa'ya doğrulttu. O sırada erken saatte evden çıkan Figen de Kemal'in adamları tarafından kaçırıldı.

MUSTAFA, JANTİ KEMAL'İN KISKACINDA! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN