Cadde 'Dilek Taşı'nda heyecan dorukta! Mustafa yolun sonuna mı geldi?

'Dilek Taşı'nda heyecan dorukta! Mustafa yolun sonuna mı geldi?

26.10.2023 - 07:49 | Son Güncellenme:

Yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül'ün üstlendiği Kanal D dizisi 'Dilek Taşı', dün akşam bölümü ile ekranlara geldi. İlgiyle izlenen dizi, dizi, yayınlanan yeni bölümü ile yine izleyicilerden tam not aldı. İşte 'Dilek Taşı'nın son bölümünde yaşananlar...

Başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın paylaştığı, oyuncu kadrosunda Elif Doğan, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Çiçek Dilligil, Engin Yüksel, Afra Karagöz, Lena Naz Kalaycı ve Ömer Toprak Yılmaz gibi birbirinden başarılı isimler rol aldığı Kanal D'nin sevilen dizisi 'Dilek Taşı', yeni bölümü ile ekranlara geldi.

Haberin Devamı

"SANA VEDA EDEMEDİM!" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

25 Ekim Çarşamba günü yayınlanan Dilek Taşı dizisinin yedinci bölümünde; Sevda, Kenan'ı eve girerken görür. Kendine hakim olamaz ve Kenan'ı öper. Tam bu sırada Asuman olanları görür. Artık Kenan için sıkıntılı zamanlar başlayacaktır.

'DİLEK TAŞI' SON BÖLÜM

Rona ailesinin Cemre için olan planını duyan Ömer, hemen Mustafa ve Figen'in yanına gelir. Duyduklarını söyleyecekken kalbi dayanmaz ve fenalaşır. Mustafa ise şüphelenmeye başlamıştır.

Dilek Taşında heyecan dorukta Mustafa yolun sonuna mı geldi

Kendine gelen Ömer, Macide ve Rüçhan'ın konuştuklarını Figen'e anlatır:

Cemre’yi böbreği için evlat edinmişler...

ASUMAN, KENAN VE SEVDA'YI ÖPÜŞÜRKEN YAKALADI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

SİNAN İÇİN ZAMAN DARALIYOR!

Figen duydukları karşısından şoke olmuştur. Ancak bunları Mustafa'ya söylemeyez. Bir hışımla Macide'nin yanına gider. Macide ve Figen konuşurken yukarıdan Rüçhan'ın feryadı gelir. Sinan fenalaşmıştır. Apar topar hastaneye kaldırılan Sinan için zaman darlmaktadır. Macide yine öfkesini Harun'a kusar ve torunu için hiçbir şey yapmadığını dile getirir.

Haberin Devamı

Dilek Taşında heyecan dorukta Mustafa yolun sonuna mı geldi

Mustafa için artık sahte kimlik şart olmuştur. Bunun için daha önce kurtardığı miçonun evine gider. Karşısına çıkan fırsat, Mustafa için bir ikilem yaratacaktır.

SİNAN HASTANEYE KALDIRILDI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Rona ailesi eve gelen askerlerin arama emriyle sarsılır. Figen çok korkarken Mustafa ise kaçmayı başarmıştır. Harun ise durumu toparlayan kişidir.

Dilek Taşında heyecan dorukta Mustafa yolun sonuna mı geldi

MACİDE, MUSTAFA İLE FİGEN'İN KONUŞMALARINI DİNLEDİ

Mustafa, Yılmaz adıyla Rona ailesinin ev numarasını arar ve Figen ile konuşur. Ancak bu olay işin rengini değiştirir. Çünkü Macide paralel hatta konuşmaları dinler ve Mustafa'nın Cemre hakkında söylediklerini duyar.

KORKUTAN KİMLİK KONTROLÜ / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Cemre ile birlikte Mustafa’nın yanına gitmek için hazırlanan Figen, Macide engeline takılır. Cemre'yi dışarı çıkarmak için izin alamayan Figen, buluşma yerine tek başına gider.

Dilek Taşında heyecan dorukta Mustafa yolun sonuna mı geldi

FİGEN NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI!

Dizinin final sahnesinde; Macide, Mustafa’dan kurtulmayı kafasına koymuştur. Macide, avukatları aracılığıyla Mustafa'yı ihbar eder ve Figen'in de ona yardım ettiğini söyler.

Haberin Devamı

MACİDE, MUSTAFA'NIN KİM OLDUĞUNU ÖĞRENDİ / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Figen ile buluşan Mustafa, bu ihbar üzerine etrafını saran polisleri görünce neye uğradığını şaşırır. Tek amacı kızına kavuşmak olan Mustafa’nın teslim olmaktan başka çaresi yoktur...

Dilek Taşında heyecan dorukta Mustafa yolun sonuna mı geldi

'Dilek Taşı', yeni bölümleriyle her çarşamba saat 20.00’de Kanal D’de!

MUSTAFA YOLUN SONUNA MI GELDİ? / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN