Cadde Doğa Rutkay'dan Rutkay Kerim ile Piraye paylaşımı

Doğa Rutkay'dan Rutkay Kerim ile Piraye paylaşımı

29.09.2021 - 18:58 | Son Güncellenme:

Televizyoncu ve yazar Kerimcan Kamal ile mutlu evliliği devam eden oyuncu Doğa Rutkay, ikiz çocukları Rutkay Kerim ve Piraye ile verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu.

Doğa Rutkaydan Rutkay Kerim ile Piraye paylaşımı

Oyuncu Doğa Rutkay, 2014 yılında Kerimcan Kamal ile nikah masasına oturmuş, 2018 yılında da ikizlerini dünyaya getirmişti. Vaktinin büyük bir kısmını çocuklarıyla geçiren ve zaman zaman keyifli anlarını takipçileriyle paylaşan oyuncu, ikiz çocuklarıyla çektiği fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sundu.

Haberin Devamı

Üç yaşındaki Rutkay Kerim ve Piraye ile objektif karşısına geçen 42 yaşındaki güzel oyuncu, siyah beyaz paylaşımına balon emojisi koydu. Rutkay'ın gönderisine binlerce beğeni ve yorum geldi.

Doğa Rutkaydan Rutkay Kerim ile Piraye paylaşımı
"İYİ Kİ DOĞDUNUZ" 
Öte yandan temmuz ayında üç yaşına basan ikiz çocuklarının yeni yaşını kutlayan Doğa Rutkay, paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı:
"Evlatlar bugün üç yaşında oluyor. O günü her düşündüğümde, ben bu işin altından nasıl kalkacağım diyordum. Bu ikisi nereden çıktı? Bilgim yetecek mi? Tecrübem yok! Okuduklarım yetecek mi? Sabrım var mı? Aynı anda nasıl emzireceğim, nasıl yedireceğim, nasıl yıkayacağım? Sevgim ilgim aynı anda ikisine de yetecek mi? Beni severler mi acaba? Şimdi bakıyorum da… Allah sabrını da veriyor o tarifsiz deli gücünü de!

Haberin Devamı

Sanki bir hazır kodla aldım kucağıma, o gündür de sanki bitmeyen bir pilli bebek gibi peşlerinden koşuyorum! Düşünmekten çok, o an her konuda eyleme geçmek işe yarıyor. Korkmadan, tereddüt etmeden “yürü ya kulum” dedikçe açılıyor sayfalar. Piraye ve Rutkay Kerim başıma gelen en güzel şeylersiniz. Babanızla birlikte tabii... Ananız aslan gibi arkanızda. Özgür olun, çılgın olun, meraklı olun, iştahlı olun. Ben gerisini hallederim. İyi ki doğdunuz"