Cadde Doya Doya Moda All Star eleme yapıldı mı? 26 Mart Doya Doya Moda All Star haftanın finalinde...

Doya Doya Moda All Star eleme yapıldı mı? 26 Mart Doya Doya Moda All Star haftanın finalinde...

26.03.2021 - 17:45 | Son Güncellenme:

Doya Doya Moda haftanın finali ile bugün ekrana geldi. Doya Doya Moda All Star olarak devam eden yarışmada birbirinden iddialı 7 yarışmacı en şık olup en çok puanı almak için yarıştı. Peki, bugünkü haftanın finalinde eleme yapıldı mı? İşte Doya Doya Moda All Star haftanın finali ile ilgili merak edilenler.

Doya Doya Moda All Star eleme yapıldı mı 26 Mart Doya Doya Moda All Star haftanın finalinde...

TV8'in heyecanla takip edilen moda yarışması Doya Doya Moda All Star tüm hızıyla devam ediyor. Hafta içi her gün ekrana gelen yarışmanın jüri koltuğunda Gülşah Saraçoğlu, Seray Sever, Uğurkan Erez ve jüriye son olarak katılan Umut Eker yer alıyor. Doya Doya Moda All Star'da bugün haftanın finali yapıldı.

Haberin Devamı

DOYA DOYA MODA HAFTANIN FİNALİNDE ELEME OLDU MU?

Geçen haftaki final gününde açıklama yapan Seray Sever, yarışmada eleme olmayacağını duyurdu. Yarışmacıların toplam puanları sezon sonunda açıklanacak. Seray Sever ani bir kararla eleme yapılabileceğini yeni yarışmacıların programa dahil edilebileceğini de duyurdu. Bugünkü programda eleme yapıldı mı merak konusu. 

Haftanın finali bugün ekrana geldi. Doya Doya Moda All Star'da ikinci kolyeyi alan isim 100 puanla Özde oldu. Programda bu hafta eleme yapılmadı.