Cadde Ebru Şallı'dan estetik sorusuna yanıt!

Ebru Şallı'dan estetik sorusuna yanıt!

11.09.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Leyla Emadi’nin ‘Diken Üstünde’ sergisinin ön gösterimi Vision Art Platform’da görücüye çıktı. Nisa Taşyar ve Leyla Emadi ev sahipliği yaptığı ve 17 eserin yer aldıgı ön gösterime; Ebru Şallı, Özge Ulusoy, Cengiz Abazoğlu gibi isimler katıldı. Sergide muhabirlerin sorularını yanıtlayan Şallı, ABD'ye yerleşmeyi düşünmediğini söylerken; estetik sorularına da yanıt verdi.

Ebru Şallıdan estetik sorusuna yanıt

HÜSEYİN ALTUN/ MİLLİYET
Leyla Emadi’nin ‘Diken Üstünde’ sergisinin ön gösterimi, Nisa Taşyar'ın kurucusu olduğu Vision Art Platform’da görücüye çıktı. Nisa Taşyar, "Leyla Emadi travma kavramı üzerine oturttuğu üretimlerini son yıllarda beton ve tipografi ile harmanlayarak gerek toplumsal gerekse bireysel hassasiyetlerimizi ele alıyor. Böyle bir sanatçıya ev sahipliği yapmak harika" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

'DİKEN ÜSTÜNDE' GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Yüzleşme, İdrak, Kabullenme, Arınma ve Dönüşüm olarak planlanan serginin sahibi sanatçı Leyla Emadi ise, "Bu sergi son yıllarda kadınların 'Diken üstünde olma' halini ele alarak bir travmanın olumsuzluğunu dönüştürebilme adımlarını sorguluyor. Kadına yönelik şiddetin tırmanışa geçtiği ve korkunun hakim olduğu bu ruh halinden bir nebze de olsa sıyrılabilme metotlarını araştırmak için yola çıktım" dedi.

Ebru Şallıdan estetik sorusuna yanıt

17 eserin yer aldıgı ön gösterime Ebru Şallı, Özge Ulusoy, Cengiz Abazoğlu gibi isimler katıldı. ABD-Türkiye arasında mekik dokuyan Ebru Şallı ise sergide, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"GİDİP GELMEK GÜZEL OLUYOR"

Amerika'ya gidip geldiğini söyleyen Şallı, ''Amerika'ya yerleşmeyi düşünür müsünüz?'' sorusuna; ''Gidip gelmek güzel oluyor, hem oradaki işlerimizi hallediyoruz hem buraya geliyoruz, vatanımızı da seviyoruz öyle bir düşüncemiz yok'' diye yanıt verdi.

Haberin Devamı

Güzelliği ile yıllara meydan okuyan 45 yaşındaki Ebru Şallı estetik sorularını ise, ''Estetik düşünmüyorum ve biliyorsunuz ki yaptırmıyorum'' şeklinde cevapladı.

Ebru Şallıdan estetik sorusuna yanıt

YAPTIRDIĞI ESTETİKLERİ TEK TEK AÇIKLADI

Öte yandan aylar önce YouTube kanalında çektiği videoda yaptırdığı ve yaptırmadığı estetik işlemlerden bahseden Ebru Şallı, yüzünde cerrahi bir müdahale olmadığını söylemişti. Cerrahi olmayan botoks ve vitamin gibi uygulamalar yaptırdığını ifade eden ünlü manken, yanak dolgusunun olmadığını açıklamıştı. Çenesinin çıkıklığının aileden geldiğini anlatan Şallı, burnunda estetik olduğunu belirtmişti.

Yüzünün çok dolguyu kaldırmadığını söyleyen Ebru Şallı, suratının dolgun olduğunu anlattı. Çok fazla botoks yaptıramadığını açıklayan Şallı, gözleri renkli elmacık kemikleri çıkık olduğu için uygulamayı minimum seviyede tuttuğunu belirtmişti. Göğüslerini yaptırdığını ifade eden ünlü isim, PRP uygulamasını da bir seans denediğini açıklamıştı. Şallı, Fransız askısı yaptırdığı haberlerini de yalanlamıştı.

Ebru Şallıdan estetik sorusuna yanıt