Cadde Emily Ratajkowski'den Brad Pitt açıklaması! İddialı parti kıyafeti gündem oldu

Emily Ratajkowski'den Brad Pitt açıklaması! İddialı parti kıyafeti gündem oldu

14.10.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü model Emily Ratajkowski'nin, dört yıllık eşi Sebastian Bear-McClard'dan ihanet yüzünden ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Ayrılıktan kısa süre sonra Ratajkowski'nin Hollywood yıldızı Brad Pitt ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine oturmuştu. Geçtiğimiz günlerde bu söylentilere nokta koyacak bir açıklama yapan model, katıldığı partide ise adeta göz kamaştırdı.

Emily Ratajkowskiden Brad Pitt açıklaması İddialı parti kıyafeti gündem oldu

Model ve oyuncu Emily Ratajkowski ile yapımcı Sebastian Bear-McClard, 23 Şubat 2018 tarihinde sade bir törenle dünyaevine girmişti. New York'ta nikâh dairesine giden ünlü çift, sadece az sayıdaki arkadaşlarının huzurunda birbirlerine "Evet" demişti. Emily Ratajkowski, törende gelinlik giymemişti. Çift, oğulları Sylvester Apollo Bear'ı geçtiğimiz yıl mart ayında kucağına almıştı. Ratajkowski, bebeği için, "Hayatımın en gerçeküstü, en güzel ve aşk dolu sabahına geldi" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Emily Ratajkowskiden Brad Pitt açıklaması İddialı parti kıyafeti gündem oldu

"DEFALARCA İHANETE UĞRADI"

İkilinin yollarını ayıracağı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüş; Bear-McClard’ın, eşini aldattığına dair ortaya atılan iddiaların bu ayrılığa sebep olduğu düşünülmüştü. Page Six'e konuşan bir kaynak, Sebastian Bear-McClard'ın "Eşini defalarca aldattığını" ileri sürmüştü. Ratajkowski'ye yakın bir başka kaynak ise şu ifadeleri kullanmıştı:

Sebastian, ona bir şans daha vermesi için Emily'e yalvarıyor. Ama bu olmayacak; çünkü Emily, Sebastian'ın onun arkasından yaptığı birçok şeyi daha keşfetti.

EVDEN TAŞINDI!

Güzel model, geçtiğimiz ay eşyalarını New York'taki ortak dairelerinden taşıyarak; Sebastian Bear-McClard'dan ayrılmasında sonraki adımı atmıştı. Nakliyeciler, 31 yaşındaki modelin mobilyalarını, kıyafetlerini ve diğer eşyalarını Manhattan'daki dairelerinden çıkarırken görülmüştü.

"BRAD SAYGI DUYUYORDU"

Öte yandan eşi ile boşanma aşamasında olduğu konuşulan ünlü ismin, 2016 yılında Angelina Jolie ile yollarını ayıran Hollywood yıldızı Brad Pitt ile gizlice aşk yaşadığı öne sürülmüştü. OK Magazine'e konuşan bir kaynak, şu ifadeleri kullanmıştı:

Haberin Devamı

Brad, 2020 Vanity Fair Oscar partisinde Emily'den hoşlandı. Baş başa kalmadılar, ama arkadaşları da yanlarındayken konuştular. Ancak Emily o zamanlar Sebastian ile evliydi, ve Brad tabii ki buna saygı duyuyordu. Olanlardan sonra Brad, Emily'ye çıkma teklif etti ve o da 'evet' dedi. Emily, her zaman Brad'in sevimli olduğunu düşündü, ve kendi bakış açısına göre; kaybedecek neyi vardı ki?

İkiliden herhangi bir açıklama gelmezken; 'Fight Club' (Dövüş Kulübü) yıldızının temsilcisi ise konuyla ilgili konuşarak, bu iddiaları reddetmişti.

Emily Ratajkowskiden Brad Pitt açıklaması İddialı parti kıyafeti gündem oldu

"İLK DEFA BEKARIM"

Page Six'te yer alan habere göre; tüm bunların ardından Emily Ratajkowski, Brad Pitt ile aşk yaşadığı söylentileri üzerine hâlâ bekar olduğunu açıkladı. Variety'e konuşan 31 yaşındaki model, şu ifadeleri kullandı:

Hayatımda ilk defa bekarım ve dışarıdan nasıl algılandığım konusunda aşırı endişe duymama özgürlüğünün tadını çıkarıyormuşum gibi hissediyorum. 'Kafaya takmamak', gerçekten mutlu olmanın ve hayatında kontrole sahip olmanın en iyi yollarından biri.

Emily Ratajkowskiden Brad Pitt açıklaması İddialı parti kıyafeti gündem oldu

TÜM BAKIŞLARI ÜZERİNDE TOPLADI

Ratajkowski, bu açıklamasından sonra New York'ta düzenlenen W Magazine'in 50'nci yıl dönümü partisinin konuklarından biri oldu. Yakın zamanda 'My Body' adlı bir deneme kitabı yayınlayan Emily; ten rengine yakın, pembe saten çamaşırlarının üzerine giydiği file elbise ile tüm bakışları üzerinde toplamayı başardı.

DailyMail'de yer alan habere göre; partide eğlenceli vakit geçiren model, babası Capitol Music Group'un başkanı olan meslektaşı Harley Viera-Newton ile kaynaştı. Emily'nin arkadaşlarından biri, ünlü ismin dans ettiği anların bir videosunu da paylaştı.