Cadde Erhan Yazıcıoğlu: Sanatçı emekli olmaz

Erhan Yazıcıoğlu: Sanatçı emekli olmaz

10.05.2018 - 12:29 | Son Güncellenme:

50'inci sanat yılını 12 Mayıs Cumartesi gecesi Harbiye Muhsin Ertuğrul Tiyatrosu'nda kutlayacak olan sanatçı Erhan Yazıcıoğlu, sahnede simokin giyecek.

Erhan Yazıcıoğlu: Sanatçı emekli olmaz

Erhan Yazıcıoğlu, Volkan Severcan ve Parihan Savaş'ın sunuculuğunu yapacağı 50'inci sanat yılı kutlamasında misafirlerinin karşısına şık çıkabilmek için simokin provası yaptı.

Haberin Devamı

Gecede Levon Kordonciyan'ın diktiği iki simokin giyecek olan usta sanatçı, izleyicilerine 60'ıncı yıl kutlamasında beraber olmak üzere veda edeceğini söyledi. Yazıcıoğlu, "Sahneden ayrılmak gibi bir düşüncem yok, sanatçı emekli olmaz. Ben yaşama veda etsem de torunum sahnede olur. Gecenin sürprizi olarak finalde sahneye torunum ile çıkacağım" dedi.

Aralarında Yeşim Salkım, Nurseli İdiz, Zihni Göktay, Ayça Varlıer, İlhan Şeşen, Nilgün Belgün, Akrep Nalan gibi sanatçıların da olduğu bir gece ile 50'inci yıl kutlaması yapacaklarını dile getiren Erhan Yazıcıoğlu, "Gece için benim yaşam hikayemi, sahneye ilk adım attığım günleri, verdiğim sanat mücadelemi, ustalarımı, öğrencilerimi, yaptığım ve yapacağım oyunlarımı anlatan bir belgesel hazırladım" ifadelerini kullandı.

Erhan Yazıcıoğlu: Sanatçı emekli olmaz

Yazarlar