Cadde Evlat acısıyla sarsılan Ebru Şallı'nın büyük oğlu 18 yaşına girdi!

Evlat acısıyla sarsılan Ebru Şallı'nın büyük oğlu 18 yaşına girdi!

07.03.2022 - 09:51 | Son Güncellenme:

Ebru Şallı'nın, Harun Tan ile evliliğinden dünyaya gelen dokuz yaşındaki oğlu Pars, 2020'nin nisan ayında lenfoma nedeniyle hayata veda etmişti. Şimdilerde vaktini büyük oğlu Beren'le geçiren ve hayata yeniden bağlanan Ebru Şallı, Instagram'dan yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti. Ebru Şallı, 18 yaşına basan büyük oğlu Beren'in doğum gününde duygusal bir paylaşımda bulundu.

Evlat acısıyla sarsılan Ebru Şallının büyük oğlu 18 yaşına girdi

Ebru Şallı, Harun Tan ile evliliğinden olan iki oğlundan küçüğü Pars'ı acı bir şekilde kaybetmesinin ardından hayata kaldığı yerden devam etmeye çalışıyor. 

Haberin Devamı

Instagram'dan büyük oğlu Beren'in doğum gününü kutlayan Ebru Şallı kısa sürede gündem oldu. Daha önce verdiği bir röportajda gözleri dolarak "Benim kocaman oğlum var gözümün içine bakıyor. Ayakta durmak zorundayım eşim var başka çocuklarımız da var" diyen Ebru Şallı 18 yaşındaki oğlu Beren Tan'ın bebeklik ve şimdiki hallerini paylaştı.

Evlat acısıyla sarsılan Ebru Şallının büyük oğlu 18 yaşına girdi

"DAHA BÜYÜME YETER"
Oğlunun bebeklik fotoğrafını paylaşan Ebru Şallı, "Berommmmm daha büyüme yeter. 18 yaş mı? Seni çok ama seviyorum. Anladın sen! Eşsiz pırıl pırıl bir kalp, vicdanlı, hayvan seven, insan seven, saygılı ve sevgi dolu, sporcu, sağlıkçı, kitap okuyan, müzik seven, cool ama merhametli beybimmm benim! Bebektin dün sen yaaaa. İyi ki iyi kiiiiim 18 yaş mı inanamıyorum! Berostaticccccc" dedi.

Haberin Devamı

Yakışıklılığı ile dikkat çeken Ebru Şallı'nın oğlu Beren Tan sosyal medyada ilgi odağı oldu.

Evlat acısıyla sarsılan Ebru Şallının büyük oğlu 18 yaşına girdi