Cadde 'Evlilik düşünmüyorum, aynı evde yaşamak bile korkunç geliyor!'

'Evlilik düşünmüyorum, aynı evde yaşamak bile korkunç geliyor!'

28.01.2023 - 08:05 | Son Güncellenme:

Son olarak '41 Kere Maşallah' adlı yapımda yer alan oyuncu Ekin Türkmen, geçtiğimiz gün Bebek'te kameralara yansıdı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, Okan Can Yantır ile ilişkisinden ve evlilikten konu açılınca, evlenmeyi düşünmediği söyleyerek, bunun sebebini açıkladı.

Evlilik düşünmüyorum, aynı evde yaşamak bile korkunç geliyor

İlk oyunculuk deneyimini 2002 yılında 'Ekmek Teknesi' dizisiyle yaşayan Ekin Türkmen, ardından 'Acı Hayat', 'Küçük Kadınlar', 'Adanalı' ve 'Ramo' gibi dizilerde rol almıştı. Türkmen, geçtiğimiz Eylül ayında magazin dünyasının yakından tanıdığı Okan Can Yantır ile Emirgan'da bir kafede görüntülenmişti.

Haberin Devamı

"İLİŞKİMİZ YENİ BAŞLADI"

Birlikte yemek yiyen ikili, çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtlamıştı. Ünlü oyuncu, muhabirlerin "Hayırlı olsun diyelim mi?" sorusu üzerine, "İlişkimiz yeni başladı. Güzel gidiyor, her şey yolunda. Çok detay vermek istemiyorum ama gerçekten çok mutluyum" diyerek, aşkı doğrulamıştı.

Evlilik düşünmüyorum, aynı evde yaşamak bile korkunç geliyor

FLAŞLAR PATLAYINCA ŞOK OLDULAR

Aşkları dolu dizgin devam eden Ekin Türkmen ve Okan Can Yantır çifti, sonraki günlerde ise Tarabya’da bulunan bir restoranda baş başa yemek yerken görüntülenmişti. Flaşların patlaması ile kısa süreli şok yaşayan ikili, ardından yemek yemeye devam etmişti.

Evlilik düşünmüyorum, aynı evde yaşamak bile korkunç geliyor

"DAHA AZ ÇALIŞMAYI TERCİH ETTİM"

Tüm bunların ardından Ekin Türkmen, önceki gün Bebek'te objektiflere takıldı. Uzun süredir bir projede yer almayan Türkmen, "Son bir kaç yıldır daha az çalışmayı tercih ettim ve bu durumdan çok mutluyum. 18 yaşımdan beri setlerdeyim, kendimi çok yorgun hissediyorum ve bu beni çok yıprattı. Şimdi kick boksa gidiyorum keyfimce kendime zaman ayırabiliyorum" dedi.

Haberin Devamı

"KIZ ÖĞRENCİ YURDUM VAR"

"Oyunculuk yaparken, yatırım yapabildiniz mi?" Şeklinde gelen soru üzerine ise Türkmen, "Benim İzmir’de kız öğrenci yurdum var. 6 yıldır devam ediyor. Bizim aile şirketimiz gibi bir şey diyebilirim. Öğrencilerin sorumluluğunu almak zor bir iş. Oradan gelen kazanç benim rahatça geçimimi sağlıyor" cevabını verdi.

Evlilik düşünmüyorum, aynı evde yaşamak bile korkunç geliyor

"EVLİLİK BANA GÖRE DEĞİL"

Okan Can Yantır ile birlikteliği sorulan Ekin Türkmen, “İlişkimiz güzel bir şekilde devam ediyor” dedi. ‘Evliliğe bakış açınız nasıl?" sorusuna da içtenlikle cevap veren Türkmen, şu ifadeleri kullandı:

Ben evliliği düşünen birisi değilim. Bana göre değil. Aynı evde yaşamak bile korkunç geliyor. Eve ailesinden birisi gelse bile belli bir süreden sonra insan yalnızlık istiyor. Belli bir süreden sonra tahammül bile edemiyor insan.