Cadde Farah Zeynep Abdullah: Her hafta üç saatlik bölüm içinde olmak istemiyorum

Farah Zeynep Abdullah: Her hafta üç saatlik bölüm içinde olmak istemiyorum

18.01.2022 - 10:03 | Son Güncellenme:

Son olarak 'Masumlar Apartmanı' isimli diziyle ekrana gelen Farah Zeynep Abdullah bir süredir ekranlardan uzak. Sosyal medya sayfasından sık sık paylaşım yapan Farah Zeynep Abdullah, son olarak yeni bir projede yer alıp almayacağına dair merak edilenleri yanıtladı.

Farah Zeynep Abdullah: Her hafta üç saatlik bölüm içinde olmak istemiyorum

Instagram hesabında takipçileriyle soru-cevap etkinliği gerçekleştiren Farah Zeynep Abdullah, bir takipçisinden gelen ''Yeni dizin var mı?'' sorusuna cevap verdi.

Haberin Devamı

Ünlü oyuncu, ''Ben her hafta üç saatlik bir bölüm içinde olmak istemiyorum, yapamıyorum'' diyerek, gelecek sezonda herhangi bir televizyon dizisinde yer almayacağını belirtti.

"YEŞİLÇAM HAYRANI DEĞİLİM"
''Yeşilçam'da hayran olduğun bir ünlü var mı?'' sorusunu da yanıtlayan Farah Zeynep Abdullah, ''Hiç Yeşilçam hayranı değilim'' ifadelerini kullandı.

Farah Zeynep Abdullah: Her hafta üç saatlik bölüm içinde olmak istemiyorum

'EVLİLİK SEÇİM ASLINDA'
Farah Zeynep Abdullah, geçtiğimiz hafta bir takipçisinden gelen 'Sizce evlilik kaç yaşında olmalı?' sorusuna, "Evlilik bir seçim aslında artık. Olup olmaması kişiye bağlı. Dolayısıyla bunun bir yaşı var mı, ondan emin değilim. İsteyen evlensin, istemeyen evlenmesin. Evlilik, bir seçim artık bu dünyada” yanıtını vermişti.

Yazarlar