Cadde Haftanın mekanları...

Haftanın mekanları...

08.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları...

SERCAN KISMET

Haberin Devamı

25 çeşit

Milas’taki tamamen doğal ürünlerle hazırlanan nefis kahvaltılıkların, renkli sunumlarla servis edildiği Muhtar Çökertme’de, misafirler 25 çeşit üründen oluşan taze bir kahvaltıyla güne başlamanın keyfini çıkarıyor. Girişimci Faruk Satış, turist hareketliliğini de fırsata çevirerek, köy ekonomisine katkı sağlayan bungalov evlerden konaklama alanları oluşturdu.

Haftanın mekanları...

Modern dokunuşlar

Bomonti’de yer alan Griffin, dünya mutfağından vazgeçemeyenlere özel lezzetler sunuyor. “Herkesin Mutlu Olduğu Yer” mottosuyla yola çıkan mekan, yöresel yiyecekleri modern dokunuşlarla yorumluyor. Mekan günün her saati için alternatiflerin bulunduğu menüsüyle konuklarına lezzetli bir deneyim vadediyor.

Haftanın mekanları...

Zengin mutfak

Haberin Devamı

Süreyya Teras, leziz mezeleri başta olmak üzere Akdeniz mutfağıyla lezzet ve eğlenceyi bir arada sunuyor. Mekanda, her salı ve cuma Gülay Eralp, çarşamba Mert Cihan, cumartesi Çiğdem Gürel sahne alırken, zengin mutfağıyla damaklarda unutulmaz tatlar bırakıyor.

Haftanın mekanları...

Eğlence ve lezzet

Etiler’deki Hayhay, yeni nesil meyhane anlayışını misafirlerine sunuyor. Okday Kaçan’ın işletmeciliğindeki mekanda, haftanın yedi günü müzik ve eğlence ve lezzet bir arada yaşanırken, oryantal Sennur Tizman da danslarıyla damga vuruyor.

Haftanın mekanları...

Dört köşe pizza

Domino’s, en uygun fiyatlı inovatif ürünü Pizzetta’yı tutkunlarıyla buluşturdu. Pizzanın klasik yuvarlak formunun aksine dört köşe biçimiyle dikkat çeken Pizzetta, sucuklu, sebzeli ve karışık olmak üzere üç lezzetle sunularak Gel-Al’da 19.99 TL’den başlayan fiyatlarıyla sizleri bekliyor.

Haftanın mekanları...