Cadde Hande Erçel: Hassasiyetiniz için çok teşekkür ederim!

Hande Erçel: Hassasiyetiniz için çok teşekkür ederim!

22.10.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Bir süredir ekranlardan uzak kalan Hande Erçel, önceki gün Etiler’de bir erkek arkadaşıyla görüntülendi. İki saatten fazla sohbet eden güzel oyuncu, mekan çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtladı. "Doğru zamanda doğru şey olsun istediğim için bekliyorum" diyen Erçel'e, 2.5 yaşındaki yeğeni Aylin Mavi'nin yaşadığı sağlık sorunu soruldu.

Hande Erçel: Hassasiyetiniz için çok teşekkür ederim

UMUT ÜNVER / MİLLİYET
Son olarak 'Sen Çal Kapımı' adlı dizide rol alan ve bir süredir sosyal medya fenomeni ablası Gamze Erçel'in  2.5 yaşındaki kızı Aylin Mavi'nin yaşadığı sağlık sorunu sebebiyle ailesiyle vakit geçiren Hande Erçel, önceki gün Etiler’de bir erkek arkadaşıyla görüntülendi.

Haberin Devamı

DEDESİYLE GÖRÜNTÜLÜ KONUŞTU

Yanındaki arkadaşıyla iki saatten fazla sohbet eden 28 yaşındaki oyuncu, sohbete; görüntülü konuşma arası verdi. Dedesiyle görüntülü konuşma yapan Hande Erçel’in bu halleri objektiflere böyle yansıdı.

Hande Erçel: Hassasiyetiniz için çok teşekkür ederim

"İNANIN BİR ŞEY YAPMIYORUM"

Mekan çıkışı basın mensuplarıyla sohbet eden Hande Erçel, "Neler yapıyorsunuz?" sorusunu, "İnanın hiçbir şey yapmıyorum, ailemle zaman geçiriyorum. Onun dışında şu an için hiçbir şey yok” şeklinde cevapladı.

Gelen teklifleri kendisinin geri çevirmediğini söyleyen ünlü isim, "Tam olarak öyle değil. Ama doğru zamanda doğru şey olsun istediğim için biraz bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Hande Erçel: Hassasiyetiniz için çok teşekkür ederim

"SENARYO İÇİME SİNMELİ"

Gelen teklifler için kriterleri sorulan güzel oyuncu, "Senaryonun içime sinmesi gerekiyor, en büyük kriterim bu” cevabını verdi. Dijital ya da televizyon ayrımı yapmadığını dile getiren Erçel, "Hiç yok. Sadece senaryo ile alakalı” dedi.

Haberin Devamı

"KONUŞAMADIM BİLE SİZİNLE"

Hande Erçel, yeğeni Mavi’nin sağlık durumu sorulunca, "Hassasiyetiniz için çok teşekkür ediyorum. Konuşamadım bile sizinle, uzun zaman oldu” diyerek, kendisini bekleyen araca binerek uzaklaştı.

NE OLMUŞTU?

Gamze Erçel ile reklamcı Caner Yıldırım, 2019 yılında dünyaevine girmiş, aynı sene kızları Aylin Mavi'yi kucaklarına almıştı. Yaz sonu kız kardeşi Hande Erçel ve ailesiyle tatile giden Gamze Erçel, geçtiğimiz ay 2.5 yaşındaki kızı Aylin Mavi'nin sağlık sorunları yaşadığı haberleri ile gündeme gelmişti. O süreçte Instagram'da aktif olmaması dikkatlerden kaçmayan Gamze Erçel, Instagram hesabından kızının sağlık durumuyla ilgili olarak şu mesajı paylaşmıştı:

Bizi merak edenler; bizler iyiyiz ve iyi olmaya çalışıyoruz. İki hafta önce kızımız Mavi'yle ilgili bir tedavi sürecine başladık. Biz şokumuzu atlattık ve bunu kabullenip süreci en iyi geçirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Mavi de gayet iyi. Normalde böyle bir açıklamayı yapmak gibi bir niyetimiz yoktu. Önceden çekimleri yapılmış ve anlaşmamız olan içerikleri paylaşmak dışında pek aktif değildim zaten.

Hande Erçel: Hassasiyetiniz için çok teşekkür ederim

"MAALESEF İPİN UCU KAÇTI"

Erçel, sözlerine; "Süreci de elimizden geldiğince gizli tutmaya, hatta aile büyüklerimize de 'Ufak bir sağlık sorunu yaşıyoruz' diyerek tamamlamaktı niyetimiz. Fakat çok az kişinin bilmesine rağmen bir şekilde bu konu birilerinin magazin malzemesi haline gelmiş oldu. Şu ana kadar hemen hepsi ricamız üzerine haberi kaldırdı. Haberi hiç paylaşmayıp hassasiyet gösteren diğer magazin sayfalarına ayrıca teşekkür ederim. Çünkü en başında dediğim gibi, biz bu işi en sessiz, sakin bir şekilde atlatıp tekrar geri dönecektik. Maalesef ipin ucu kaçtı. Destekleriniz ve anlayışınız için teşekkürler" diye devam etmişti.

Haberin Devamı

Bu açıklama sonrası sosyal medyadan Aylin Mavi'ye ve anne-babasına destek mesajı yağmıştı. Erçel ve Yıldırım'ın takipçilerinin dışında Hande Erçel'in hayranlarını da Mavi'ye 'geçmiş olsun' dileklerini iletmişti.