Cadde Julia Fox: Kanye West ile ilişkim kariyerimi kötü etkiledi!

Julia Fox: Kanye West ile ilişkim kariyerimi kötü etkiledi!

09.11.2022 - 17:23 | Son Güncellenme:

ABD'li magazin yıldızı Kim Kardashian'la ilişkisi biten Kanye West ile yaşadığı kısa süreli aşk sayesinde popülerliğini artıran oyuncu Julia Fox, geçtiğimiz gün Emily Ratajkowski'nin podcast programına katılarak; bu artan popülerliğin kariyerini kötü yönde etkilediğini açıkladı. 'Sürece güvenmek zorunda olduğunu' söyleyen Fox, yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

Julia Fox: Kanye West ile ilişkim kariyerimi kötü etkiledi

Milliyet.com.tr
Kim Kardashian ile boşanma aşamasında olan dünyaca ünlü rapçi Kanye West, geçtiğimiz ocak ayında Julia Fox ile aşk yaşamaya başlamıştı. Çift, bir grup arkadaşlarıyla birlikte New York'ta yemeğe çıktıklarında objektiflere yansımıştı. Ancak West ve Fox'un mutluluğu uzun sürmemişti. Hâlâ Fox ile ilişki yaşarken Kardashian'a bir kamyonet dolusu kırmızı gül gönderen ve "Benim görüşüm gayet açık ve berrak" yazan West'in bu jestini paylaşmasının, güzel oyuncuyla ilişkilerinin bitmesine sebep olduğu söylenmişti.

Haberin Devamı

Julia Fox: Kanye West ile ilişkim kariyerimi kötü etkiledi

"ARKADAŞ KALMAYA KARAR VERDİLER"

'Uncut Gems' ile adını geniş kitlelere duyuran Julia, sosyal medya hesabından West'in yer aldığı bütün karelerini silmişti. People Dergisi'ne konuyla alakalı konuşan bir kaynak, "Kanye ve Julia ayrıldı. Ancak arkadaş kalmaya karar verdiler" açıklamasını yapmıştı.

Ayrılığın ardından konuşan Fox ise, medyanın kendisini 'gözleri yaşlı, yalnız bir kadın' olarak lanse ettiğini fakat gerçeğin böyle olmadığını dile getirmişti. West ile aralarının iyi olduğunu belirten oyuncu, "Kanye'yi seviyordum, ama ona aşık değildim" açıklamasını yapmıştı.

"ESKİSİ KADAR ÇOK TEKLİF ALMIYORUM"

Tüm bunların ardından 32 yaşındaki Julia Fox, 45 yaşındaki Kanye West ile olan kısa romantizminin oyunculuk kariyerini kötü yönde etkilediğini açıkladı. Emily Ratajkowski'nin podcast'inde konuşan oyuncu, rapçi ile aşk yaşamasından sonra işlerin değiştiğini fark ettiğini söyleyerek; şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

Bu ilişkiden sonra oyunculuk kariyerimde kesinlikle bir değişim fark ettim, ve bu iyi yönde bir değişim değil. Dizi ve filmler için eskisi kadar çok teklif almıyorum. Bu şöhretin pek çok garip dezavantajı oldu.

Julia Fox: Kanye West ile ilişkim kariyerimi kötü etkiledi

"GERÇEKTEN UMURUMDA DEĞİL"

DailyMail'de yer alan habere göre; güzel oyuncu, eğlence sektöründeki insanların bir kısmının kendisi hakkında 'yük' olabileceği şeklinde fikirleri olduğunu düşündüğünü söyledi. Fox, geçici aksiliklerden yılmadığını ve sadece 'sürece güvenmek' zorunda olduğunu da ekleyerek, şöyle konuştu:

Sorun değil, çok meşgulüm. Bence her şey doğru olan zamanda geliyor, bu yüzden stres yapmıyorum. Gerçekten umurumda değil.

Julia Fox: Kanye West ile ilişkim kariyerimi kötü etkiledi

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Öte yandan uzun zamandır kıyafet seçimleriyle moda sınırlarını zorlayan Julia Fox; geçtiğimiz aylarda giydiği düşük bel, ön tarafı aşağı doğru derinleşen, siyah deri pantolonuyla sosyal medyanın gündemine oturmuştu.

Pantolonunu siyah bir bikini üstüyle kombinleyen Fox; hem dünyada, hem de Türkiye'de büyük ilgi görmüştü. Twitter ve Instagram'da çok konuşulan ünlü isme, "Julia Fox düşük bel modasında yeni bir çığır açmış, biraz fazla iddialı", "Julia Fox, düşük bel modasını yaşatmaya devam ediyor", "Julia'nın stilistiyle konuşmamız gerek" ve "Keşke herhangi bir şeye, Julia'nın o pantolonun aşağı düşmeyeceğine güvendiği kadar güvenseydim" gibi binlerce yorum yapılmıştı.