Cadde KAÇILASI ERKEKLER

KAÇILASI ERKEKLER

07.12.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Hollywood tarihi, Sean Penn’den Mel Gibson’a, Ike Turner’dan O.J. Simpson’a, kadına yönelik şiddet öyküleriyle bezeli. Saygın Daily Beast sitesinin derlemesine göz atalım

KAÇILASI ERKEKLER

WHITHEY HOUSTON/ BOBBY BROWN
14 yıl süren evlilikleri boyunca Brown, Houston’u birçok kez dövdü. Whitney Houston, Brown’un bu eğilimini kendisinin onun-kinden daha başarılı bir kariyere sahip olmasına bağlamıştı.

BRITNEY SPEARS/ JASON TRAWICK
Britney Spears’ın sevgilisi Jason Trawick’in şiddetine maruz kaldığı iddiaları ABD’de hâlâ dedikodu köşelerinin en önemli gündem maddesi. Çiftin, şimdi iddialara güçlü bir yanıt vermek için evleneceği öne sürülüyor.

JOSH BROLIN/ DIANE LANE
2004’te, evlenmelerinden birkaç ay sonra Josh Brolin, Diane Lane’in ihbarı üzerine karısına şiddet uyguladığı gerekçesiyle tutuklandı. Lane daha sonra, ‘bir yanlış anlama’ gerekçesiyle şikayetini geri çekti. Çift
hâlâ evli.

CHRIS BROWN / RIHANNA
2009’da Grammy Ödülleri gecesinde Rihanna sevgilisi Chris Brown’un cep telefonunda uygunsuz bir mesaj bulunca, Brown onu feci şekilde dövdü. Brown olay ardından tutuklandı.

O.J. SIMPSON/ NICOLE BROWN
1995’te karısı Brown ve sevgilisini öldürmekle suçlanan ve yargılanan Simpson hakkında karısına yönelik 62 ayrı sözlü ve fiziksel şiddet kaydı vardı.

SEAN PENN/MADONNA
Sean Penn, daha önce Madonna ile evliliğini “tek bir diyaloğa bile girmedikleri kederli dört yıl” diye tanımlamıştı. Mutsuz evlilik, 1988’de sarhoş Penn, Madonna’ya dokuz saat boyunca küfürler yağdırıp, tokatladıktan sonra şarkıcının polise sığınmasıyla
son bulmuştu.

CHARLIE SHEEN
TV dünyasının en çok kazanan aktörü sanki kadına şiddet için yaratılmış. 1989’da bir yıl birlikte olduğu Kelly Preston’u yanlışlıkla kolundan vurmuştu. 2005’te sonra eşi olacak Denise Richards’ı dövdü. 2010 başında üçüncü eşi Brooke Mueller’in boğazına bıçak dayadı.

MARIAH CAREY/ TOMMY MOTTOLA
Sony Music’in güçlü Başkanı Tommy Mottola onu gözüne kestirdiğinde Mariah Carey henüz bir yeniyetmeydi. Çift 1993’te evlendi. Carey, kendisinden 20 yaş büyük Mottola tarafından sürekli kontrol altında tutuluyordu. Carey, boşanmasından yıllarca sonra Larry King’e yaptığı açıklamada eşinin kendisini hem duygusal hem de zihinsel olarak istismar ettiğini söyledi.

IKE/TINA TURNER
1960’lar ve 70’lerde ortak bir başarılı kariyere rağmen evde Ike Turner’ın şiddeti hüküm sürüyordu. Ike bir keresinde Tina Turner’ın burnunu bile kırmıştı.

MEL GIBSON/ OKSANA GRIGORIEVA
Mel Gibson’un, çocuğunun annesi sevgilisi Grigorieva’yı ölümle tehdit ederken kayda alınmış sesi ABD’de günlerce konuşuldu. Gibson, Grigorieva’yı tokatladığını kabul etti ancak kadının internette dolaşan fotoğrafları, oyuncunun sevgilisinin dişlerini de kırdığını gösteriyor.