Cadde Kelly Brook ile Jeremy Parisi dünyaevine girdi!

Kelly Brook ile Jeremy Parisi dünyaevine girdi!

01.08.2022 - 08:15 | Son Güncellenme:

İngiliz model, sunucu ve radyocu Kelly Brook (42), aradığı mutluluğu kendisinden beş yaş küçük, beşinci nişanlısı Jeremy Parisi'de (37) buldu. Brook ve 'ruh eşim' dediği sevgilisi İtalya'da mutluluğa 'evet' dedi.

Kelly Brook ile Jeremy Parisi dünyaevine girdi

İngiliz yıldız Kelly Brook, uzun süredir aşk yaşadığı Jeremy Parisi ile sosyal medyada tanıştığını anlatmıştı. Brook, Parisi'yi internetteki bir videoda gördüğünü ve uzun süre internet üzerinden görüştüklerini söylemişti. Brook sevgilisiyle altı aylık online görüşmelerin ardından gerçek hayatta da tanıştıklarını ve aralarında romantik bir ilişki doğduğunu açıklamıştı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz ay da İngiliz Mirror gazetesine konuşan Brook, 7 yıldır aşk yaşadığı Jeremy Parisi'nin 'ruh eşi' olduğunu ifade etmişti. Ünlü yıldız, kendisinden beş yaş küçük nişanlısı için "En iyi arkadaşım ve ruh eşim" ifadelerini kullanmıştı.

Kelly Brook ile Jeremy Parisi dünyaevine girdi

İTALYA'DA DÜĞÜN

Kelly Brook, yedi yıldır aşk yaşadığı Jeremy Parisi ile nikah masasına oturdu. Çift, İtalya'da dünyaevine girdi. Düğünleri için hiçbir masraftan kaçınmayan Brook ve Parisi, dostlarını lüks bir villada ağırladı.

Bu özel gecede dünyaca ünlü şefler konuklar için menüler hazırladı. Çift, düğünlerine özel kareleri de sosyal medya hesaplarından yayınladı.

Müzik dünyasının önemli isimlerinin de sahne aldığı kutlamada gelin ve damadın romantik dansı büyük ilgi gördü. Daha önce dört kez nişanlanan ve evlilik aşamasında ilişkilerini sonlandıran Brook, uzun dantel işlemeli bir gelinlik tercih etti. Jeremy Parisi ise sade bir takım elbise giyip çiçek detayıyla kostümünü renklendirdi.

Kelly Brook ile Jeremy Parisi dünyaevine girdi

Haberin Devamı

İLK NİŞANLISI JASON STATHAM

Öte yandan Brook, kariyerinin ilk dönemlerinde ünlü aktör Jason Statham ile birlikteydi. Kelly Brook, ilk nişanlısı Statham ile 7 yıl birlikte yaşamıştı. Ancak ikili, 2004'te birlikteliklerini sonlandırmıştı. Jason Statham, Brook'tan ayrıldıktan sonra model Rosie Huntington Whiteley ile nişanlanmıştı. Çiftin iki tane çocuğu bulunuyor.

Brook, daha sonra oyuncu Billy Zane ile nişanlanmıştı. İkili, birlikte rol aldıkları 'Survival Island' adlı yapımın setinde tanışmıştı. Birbirlerine aşık olan ikili, 2005 yılında başlayan ilişkisini 2008'de bitirmişti.

Brook'un üçüncü kez nişanlandığı kişi ise İskoç rugby oyuncusu Thom Evans oldu. Evans ile 2010 ile 2013 yılları arasında aşk yaşayan İngiliz yıldız, beş aylık hamileyken bebeğini kaybetmişti.

Katıldığı 'Gladiator' adlı yarışma programıyla tanınan David McIntosh ile de aşk yaşayan Brook'un bu ilişkisi 2015 yılında başladı ve bitti. Kelly Brook ondan sonra da şu anda evlenmeye hazırlandığı Jeremy Parisi ile tanıştı. Çift, 2018 yılında nişanlandı.

Kelly Brook ile Jeremy Parisi dünyaevine girdi