Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

10.09.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Renkli davet

Haberin Devamı

MESUT YILMAZ - Sephora, kozmetik markası Tarte’ı Türkiye’de ilk kez satışa sundu. Tarte, önceki gün Kanlıca’daki renkli bir davet eşliğinde tanıtıldı. Sephora Türkiye CMO’su Ayça Kaya’nın ev sahipliğinde gerçekleşen lansmana, Ece Vahapoğlu Alpay, Güneş Mutlu ve Ezgi Gör gibi isimler katıldı. Vahapoğlu, boynundaki operasyon iziyle dikkat çekti. Yazar, “Boynumdan kitle alındı. Kök hücre tedavisinde kullanılacak. Alınan doku kanımla birleştirilerek kök hücre tedavisinde kullanılacak. Amacı yaşlanmayı önlemek” dedi.

Kısa Kısa Cadde

Anlamlı armağan

TEMA K Başkanı Esra Öztürk ve eşi Fatih Öztürk, kızı Lara’nın doğum gününde hediye yerine, nesillere aktarılacak anlamlı bir armağan düşündü. Çift, kızları adına Tema Vakfı’na bağışlanan 2 bin 279 fidanla Eskişehir Mahmuthisar Ağaçlandırma Sahası’na hatıra ormanı yaptırdı.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Bu müzayede kaçmaz!

Birbirinden önemli müzayedelere ev sahipliği yapan Antik A.Ş’nin sahipleri Artam Ailesi, yine bir ilke imza atıyor. Türk resminin değerli ressamlarından Fikret Mualla’nın bugüne kadar hiç bir yerde görülmemiş tablolarından oluşan seçki, 9-18 Eylül tarihleri arasında Antik Palace’ta sergilenecek.

Kısa Kısa Cadde

Sergide yer alan eserler, 18 Eylül Pazar günü Antik A.Ş’nin 377 müzayedesinde satışa sunulacak.

Fragmanı yayınlandı

Cengiz Bozkurt, Nurgül Yeşilçay, Onur Buldu, Ferit Aktuğ, Beste Kökdemir ve Doğan Can Sarıkaya’nın başrolünü paylaştığı ‘Kim Bu Aile?’nin afişi ve fragmanı yayınlandı. Bol aksiyonlu ve eğlenceli film, 7 Ekim’de vizyona girecek.

Kısa Kısa Cadde