Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

06.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

‘Paraya Hayır!’ diyecekler

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Fransa’da uzun süre başarıyla sahnelenen ‘Paraya Hayır!’ (Non L’Argent!) adlı oyun, Uygur Sanat Tiyatrosu yapımıyla seyircileriyle buluşacak. Flavia Coste’nin yazdığı, Tolga Yeter’in yönettiği oyunda; Romina Özipekçi, Giray Ayla, Nejat Uygur ve Tara Tokel yer alıyor. ‘Paraya Hayır’, 22 Ekim’de Fişekhane Ana Sahne’de ilk kez seyircisiyle buluşacak.

Anlamlı güç birliği

Kısa Kısa Cadde

Dünya Sağlık Örgütü tarafından 2004 yılından bu yana meme kanserinde erken teşhisinin önemini ve meme kanseri farkındalığının vurgulanması amacıyla 1-31 Ekim ayı Meme kanseri bilinçlendirme ayı münasebetiyle Türk Kanser Derneği Başkanı Burak Duruman önderliğinde gerçekleşen etkinlik haftası görkemli bir toplantıyla başladı. Türk Kanser Derneği merkez binasında yapılan ‘Meme Kanserine Dur Diyoruz’ basın toplantısında; Başkan Duruman’ın yanı sıra, Prof. Dr. Berrin Pehlivan, Prof. Dr. Şener Cihan, Dr. Öğretim Üyesi Talar Vartanoğlu Aktokmakyan, Betül Demir ve Aşkım Kapışmak katıldı.

Haberin Devamı

İnovasyonlarla dolu kutlama

Kısa Kısa Cadde

Dünyanın en büyük ikinci özel Fransız İlaç ve Dermokozmetik firması Pierre Fabre, 1962’de ‘Herkes için iyilik’ mottosuyla küçük bir eczanede başlayan, inovasyonlarla dolu yolculuğunun 60’ıncı yılını, Esma Sultan Yalısı’nda verdiği davette kutladı. Pierre Fabre Türkiye ev sahipliğinde düzenlenen organizasyona 200’ü aşkın doktor ve eczacı davetlinin yanı sıra Pierre Fabre Group CEO’su Eric Ducournao ve Fransa’nın Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Hervé Magro katıldı.

Yeni koleksiyona özel parti

Kısa Kısa Cadde

Begüm Khan yepyeni ‘Shanghai’ koleksiyonunu Paris Moda Haftası kapsamında bir partiyle tanıttı. Markanın kurucusu ve tasarımcısı Begüm Kıroğlu ev sahipliğinde; Paris’in zarafetini yansıtan ikonik Les Jardins du Pont Neuf’te gerçekleşen davete; Tuba Büyüküstün, Serdar Gülgün, Bibhu Mohapatra, Sibil Çetinkaya, Manuel Arnaut, Sobia Shaikh ve Cemal Canseven gibi isimler katılım gösterdi. Khan, markanın ilhamını aldığı Çin kültürünü özümseyen Shanghai koleksiyonuyla, Asya’nın kadim estetik anlayışını zamansız tasarımlarla buluşturdu.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

Görkemli davet

Kısa Kısa Cadde

1982 yılında elektrik sektöründe faaliyetlerine başlayan ve bugün 4 farklı sektörde 18 şirketi ile 46 ülkede faaliyetleri bulunan Kıraç Group 40’ıncı yılını görkemli bir davetle kutladı. Kıraç Group Yönetim Kurulu Başkanı Feyzi Kıraç, eşi Havva Kıraç, Yönetim Kurulu üyeleri Emre Kıraç ve Can Kıraç’ın ev sahipliğinde Eskişehir Tasigo Otel’de düzenlenen yıl dönümü gecesi iş dünyasının pek çok seçkin ismini bir araya getirdi. Gecenin sonunda Emre Altuğ sahne aldı.

yeni yaş heyecanı

Kısa Kısa Cadde

Prof. Dr. Osman Müftüoğlu’nun kızı Merve Müftüoğlu’nun doğum günü, birbirinden renkli kutlamalarla geçiyor. İlk parti ailesi ve yakın dostu Beyhan Benardete’nin katılımıyla gerçekleşti. Pastanın Müftüoğlu’nun o gün golf turnuvasında kazandığı kupa şeklinde hazırlanması büyük sürpriz oldu.

Sınırlar kalkıyor

Kısa Kısa Cadde

Artgalerim ve Box&Boxes iş birliği ile açılışa hazırlanan Kullanılabilir Sanat sergisi, sanat ve tasarım arasındaki sınırları kaldıran bir örneği izleyiciye sunuyor. Sergi, 12 sanatçının eserlerinden oluşan, aynı zamanda humidorları çağdaş tasarım anlayışıyla sanat eserlerini birleştiren yeni jenerasyon bir bakış açısını ortaya koyuyor.

Haberin Devamı

Eserler, 22 Ekim tarihine kadar artgalerim Karaköy’de sanatseverlerle buluşuyor.

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

Dehşetle dinliyor!

Kısa Kısa Cadde

İngiliz sanatçı Robbie Williams, yeni nesil müzikleri dehşetle dinlediğini söyledi

Robbie Williams, son dönemde piyasadaki yerini alan yeni şarkıları dehşet içinde dinlediğini itiraf etti. Yeni nesil müziklerin birbirine benzediğini ifade eden 48 yaşındaki yıldız, “1988 yılının hitlerine baktığınızda, her bir haftada farklı renkler, eksantriklikler, delilikler ve sıra dışılıklar vardı. 2022 yılına baktığınızda ise her hafta her artist birbirlerine benziyor. Bu onların eksikliği, ben onları suçlamıyorum” şeklinde konuştu. Müzisyen, isim vermekten kaçındı. 1990’ların ilk yıllarında bir parçası olduğu Take That grubu ile tanınmaya başlayan İngiliz sanatçı, Birleşik Krallık müzik tarihinde en çok satan solo sanatçı olarak tarihe geçmişti.

Çanta piştisi

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Jacob Elordi ve Hailey Bieber, hafta içinde Los Angeles’ta görüntülendi. Avustralyalı aktör ve ABD’li model’in sınırlı sayıda üretilen Bottega Veneta tasarımı çanta takması dikkatlerden kaçmadı. Pişti olan ikilinin keyfi yerindeydi.

30’uncu yıllarını kutladılar

Kısa Kısa Cadde

ABD’nin eski başkanı Barack Obama ile eski first lady Michelle Obama evlilik yıl dönümlerini kutladı. 1992 yılında dünyaevine giren ikili, romantik karelerini Instagram hesaplarından yayınladı. Barack Obama, “O gün piyangoyu kazandığımı biliyordum” diye yazarken, Michelle Obama ise “Son 30 yıl büyük bir macera oldu” notunu düştü

Panik atak tüyosu

Kısa Kısa Cadde

Elizabeth Olsen, New York’ta yaşadığı dönemde geçirdiği panik atakları anlattı. Variety dergisine konuşan 33 yaşındaki oyuncu, rahatsızlığının 21 yaşında başladığını belirterek, “Neredeyse her saat başı kriz geçiriyordum. Vücudum ısınıp soğuyor, ters giden bir şeyler olduğunun sinyallerini veriyordu” dedi. Doktor kontrolünde bu durumun üstesinden geldiğini belirten Olsen, şu taktiği verdi: “Yolda yürürken gördüğüm her şeyin adını sesli bir şekilde söyleyip beynimi saran düşüncelerden kaçmaya çalıştım.”

Vizyon 11 Kasım’da!

Kısa Kısa Cadde

Marvel Studios’tan ‘Black Panther: Yaşasın Wakanda’ filminin ilk resmi fragmanı ve afişi paylaşıldı. 11 Kasım’da vizyona girecek projenin başrollerinde Angela Bassett, Letitia Wright, Winston Duke, Danai Gurira ve Florence
Kasumba yer alıyor.i

‘Sihir yarattık’

Kısa Kısa Cadde

Bella Hadid, Coperni’nin Paris Moda Haftası’ndaki şovunu Instagram sayfasından yayınlayarak ekibe teşekkür etti. Podyuma çıplak çıkan ve püskürtme lateks ile üzerine göre elbise tasarlanan model, “İnsanlar olarak bir araya geldiğimizde sihir yaratabiliriz; bir diğerinden daha önemli olan bir başkası yoktur. Hâlâ kelimelere dökemiyorum... Tüm sevginiz için teşekkür ederim” diye yazdı.

Şıklığını konuşturdu

Kısa Kısa Cadde

Cate Blanchett, New York’ta objektiflere takıldı. Oyuncu, Alexander McQueen tasarımı denim pantolon ve ceket ile şıklığını konuşturdu.

İstenmeyen komşu oldular

Kısa Kısa Cadde

Meghan Markle ve Prince Harry’nin Santa Barbara’daki ev arayışları devam ediyor. Montecito’dan Hope Ranch’e taşınmaya hazırlanan ikiliyi bölgede yaşayanların istemediği öğrenildi. DailyMail’in haberine göre, Dük ve Düşes’in müstakbel komşuları, çiftin yeni yerleşecekleri evlerinin etrafının paparazziler tarafından sarılacağı ve mahremiyetin kaybolacağı korkusunu yaşıyor.

Balık günü

Kısa Kısa Cadde

Oliver Hudson, San Clemente Adası’nda balığa çıktı. O anlardan karelerini sevenlerinin beğenisine sunan oyuncu, avladığı sarı kuyruk akya balığıyla poz verdi. Hudson, sabah saatlerindeyse aracından ayakkabılarının çalındığını aktardı.

Doktordan aşk şarkısı

Doçent Doktor Aydın Arslan, ilk single çalışması ‘Aşk Bizim Olsun’u müzikseverlerle buluşturdu. Sözleri Pelin Şen’e, müziği Bülent Özdemir’e ait olan şarkının düzenlemesini Semih Erdoğan yaptı.

Kısa Kısa Cadde

İki projeyle dönecek

Alican Akman, Amerikan-Türk ortak yapımı bir dizi ve filmde rol alacak. Altı yıl önce Los Angeles’a taşınan oyuncunun yer alacağı iki projeye de ABD ve Meksika basını da büyük ilgi gösteriyor. Akman, Chubbuck metodu eğitimi de aldı.

Kısa Kısa Cadde