Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

17.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

‘Yeni bir başlangıç’

Haberin Devamı

Doutzen Kroes, sosyal medya hesabından insanlığın yeni bir başlangıç içinde olduğunu söyledi. Model, “Değişim genellikle kaos ile el ele gider ve dünyada gördüğümüz şey de bu değil mi? Hepimiz bu zamanlarda gezinirken, bence içeri bakmaya davet ediliyoruz. Ben gürültünün bir parçası olmamaya çalışacağım ve fırtınanın gözünü içindeki sakinliği bulacağım. Hepimiz bağlıyız ve hepimiz biriz! Kim olduğunu hatırla” diye yazdı.

Eşine filmi izletti

Oğuzhan Koç, ‘Kimseler Bulamasın Bizi’ isimli aşk parçasını çıkardı. Şarkıcı, ayrıca başrolünü Gizem Karaca’yla paylaştığı ‘Özür Dilerim’ filmini önceki akşam eşi Demet Özdemir ve Özgür Aras’a izletti. İbrahim Büyükak’ın senaryosunu yazdığı ve yönettiği proje, önümüzde günlerde seyirciyle buluşacak.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Antalya’da coşku

Dosso Dossi Fashion Show, 20’nci yılı kutlamaları kapsamında unutulmaz bir müzik ziyafetine imza attı. Antalya’da gerçekleşen organizasyonda Rus sanatçı Sergey Lazarev ile Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş, yaklaşık 5 bin kişiyi coşturdu. Eğlencenin zirve yaptığı anlarda ise ‘Mr. Dosso Dossi’ kimliğiyle DJ setinin başına geçen iş insanı Hikmet Eraslan, izleyenleri eğlendirdi.

Hamilelik şıklığı

İkinci çocuğunu kucağına almak için gün sayan Fahriye Evcen, İstinye Park’ta objektiflere takıldı. Günün erken saatlerinde alışveriş merkezine giden oyuncunun, karnı burnunda olduğu görüldü. Akşama kadar AVM’de kalan Evcen, mağazaları gezerek yeni sezon ürünlere baktı.

Kısa Kısa Cadde

Afişi yayınlandı

Selin Şekerci ve Selçuk Yöntem’in başrolünü paylaştığı ‘Sevda Mecburi İstikamet’ filminin afişi yayınlandı. Çağan Irmak’ın yönetmen koltuğunda oturduğu proje 6 Ocak’ta vizyona girecek. Yöntem, Selim Erensoylu’yu canlandırırken, Şekerci ise onun kızı Suna’ya hayat veriyor.

Kısa Kısa Cadde

 Anlamlı müzayede

Kısa Kısa Cadde

İhtiyaç sahibi çocukların eğitimleri yararına faaliyet gösteren ‘Bir Demet Umut Derneği’, Oligark İstanbul’da davet düzenledi. Bir Umut Derneği Başkanı Özgür İrey ev sahipliğindeki etkinlikte Uğur Batur’un gerçekleştirdiği müzayedede 20 değerli eser sahibini buldu. Konuklar arasında yer alan Aybike-Gülperi Ataca, Ceren Hatipoğlu ve Kadriye Olgar, geleceğe ışık tutmak için katkıda bulundu.

Haberin Devamı

Sarayda buluşma

Kısa Kısa Cadde

Kaşmir ve triko markası Falconeri’nin yeni yıl daveti Özlem-Marco Temponi ev sahipliğinde Venedik Sarayı’nın görkemli atmosferinde gerçekleşti. Nazlı-Hacı Sabancı, Dila Tarkan ve Özge Tuğmener’in de konuklar arasında yer aldığı geceye İtalya’nın Türkiye Büyükeliçisi Giorgio Marrapodi’nin yanı sıra iş, sanat ve cemiyet hayatından ünlü simalar katıldı. Konuklar, canlı müzik eşliğinde keyifli anlar yaşadı.

Ortak çalışma

Kısa Kısa Cadde

Kendimden Hallice, Gripin’le bir araya gelerek kaydettikleri ortak şarkıları ‘Halledemedik’i Universal Music Türkiye etiketiyle yaynmladı. Sözleri Ozan Özalp ve Birol Namoğlu imzası taşıyan eserin klibi de dikkat çekiyor.

Üniversite yıllarına döndü

Kısa Kısa Cadde

Fikri Karayel, İTÜ’lü öğrencilerle buluştu. ‘Çaçaron’ etkinliğine katılan besteci, kariyer ve eğitim yolculuğunu anlattı. En çok üniversite günlerini özlediğini dile getiren müzisyen, öğrencilere gitar çalıp, şarkılar söyledi.

Haberin Devamı

AYAKTA ALKIŞLANDI

Kısa Kısa Cadde

Türkan Saylan’ın hayatının ele alındığı ‘Ben Türkan Saylan’ tiyatro oyunu izleyiciden yoğun ilgi gördü.

Fedakârlığın, aydınlığın, çağdaşlığın, cumhuriyet ilkelerine bağlılığın en önemli isimlerinden biri olan Türkan Saylan’ın hayatının ele alındığı ‘Ben Türkan Saylan’ tiyatro oyunu, Trump Sahne’de izleyici ile buluştu. Cengiz Toraman’ın yazıp yönettiği eserde Şenay Gürler’in incelikli ve içten performansı, ayakta alkışlandı.

Modadan müziğe

Kısa Kısa Cadde

Semih Bilgiç, Kenan Doğulu’nun ikonik şarkısı ‘Çakkıdı’yı 10 yıl sonra yorumladı. Klipte Bilgiç’e Esma Er ve Sibel Bilgiç eşlik etti. Semih Bilgiç, “Modadan müzik piyasasına harika bir geçiş yaptığım için çok mutluyum” dedi.

Sezonu açtı

Kısa Kısa Cadde

Erciyes’in en popüler oteli DAS 3917, yeni sezonu Das Wintermania festivaliyle açtı. Yarın sona erecek festivalde Cielo, Drumstone, DJ Pappa, Murat Tokuz, OA Music, Orkun Bozdemir, Saruu gibi isimler sahne alacak. DAS Après alanıyla iddiasını konuşturan otel, Kayseri şehir merkezine 25, Erkilet Havaalanı’na 30 kilometre mesafede konumlanıyor.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde