Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

06.06.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Yaza ‘Merhaba’ partisi

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Didem Özkan Beauty, yaza ve değişime, moda danışmanı Aysun Kaba’nın ev sahipliğiyle “Merhaba” dedi. Partiye, Burcu Esmersoy, Pelin Karahan ve Raşit Bağzıbağlı gibi birçok isim katıldı. Kadınlar davette, güzellik, bakım ve yapılan işlemler hakkında Didem Özkan’dan bol bol bilgi aldı. Katılanlar canlı müzik eşliğinde güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadı.

Kısa Kısa Cadde

‘Hamile değilim’

Wilma Elles, bir arkadaşının düğününe katıldı. Geçtiğimiz sene Mehmet Şah Çelik’le evlenen oyuncu, Cannes Film Festivali’nde eliyle karnını tuttuğu için çıkan hamile iddialarına, “Orada karnım ağrımıştı. Bu yüzden elimi karnıma götürdüm. Tesadüf bir poz oldu. Düşüncesi bile çok güzel. İnşallah nasip olur. Çocuklarım Milat ve Melodi ile çok mutluyum” dedi.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Turne başladı

Yaz turnesini önceki gün Samsun’dan başlatan Sıla, önümüzdeki hafta Ankara, Alanya, Antalya, İstanbul, İzmir ve Bursa’da beş gün aralıksız sevenleriyle buluşacak. Doğu Park Amfi Tiyatro’da parçalarını seslendiren şarkıcı, yaz turnesine coşkulu bir başlangıç yaptı.

‘Evlilik delilik’

Kısa Kısa Cadde

Serdar Ortaç, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production organizasyonuyla Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında sahne aldı. Konser sırasında hayranlarıyla sohbet etmeyi ihmal etmeyen şarkıcı, “Evlilik akıl hastası işi, delilik” sözlerinin ardından, ‘İki Deli’ eserini evli dinleyicilerine ithafen söyledi.