Cadde Küçük Ağa 45. son bölüm nefes kesti

Küçük Ağa 45. son bölüm nefes kesti

11.02.2015 - 08:30 | Son Güncellenme:

Dün akşam Kanal D ekranlarında Küçük Ağa dizisi 45. bölüm ile ekrana geldi. Yayınlanan son bölümde Mehmetcan ve Çete, reklam çekimi için kamera karşısına geçti. Dizide neler oldu? İşte Küçük Ağa nefes kesen son bölüm izleme linki ve dahası

Küçük Ağa 45. son bölüm nefes kesti

Olayların bir an olsun eksik olmadığı Küçük Ağa dizisi son bölümde Mehmetcan ve çete reklam klibi için kamera karşısına geçti. Ali ve Sinem'in de başına iş açıldı. Ekranların beğenilen dizilerinden Küçük Ağa 45. bölümü ile dün akşam Kanal D ekranlarından izleyicisiyle buluştu. Sevilen dizinin yayınlanan son bölümünde de yeni gelişmeler yaşanırken, seyirci bu bölümde de ekrana bağlandı.

Haberin Devamı

Başrollerini Başrollerini Birce Akalay, Sarp Levendoğlu ve Zeki Alasya'nın paylaştığı Küçük Ağa 45. son bölümde Mehmetcan ve çete reklam çekimi için kamera karşısına geçiyor. Ali ve Sinem'le şehir dışına çıkan Mehmetcan ve ekibin başına gelmeyen kalmıyor.

Küçük Ağa 45. son bölümünde; Mehmetcan ve Çete, reklam çekimi için kamera karşısına geçti.

Ali ve Bülent, reklam filmi çekimleri için şehir dışına çıkarlar. Reklam filminde Mehmetcan ve çete de oynayacaktır. Bütün aile reklam filminin çekileceği otele doğru yola çıkarlar. Küçük Ağa yeni bölümde Mehmetcan ve arkadaşları otelde de başlarını belaya sokacak şeyler bulurlar ve başlarına inanılmaz işler açarlar.

Reklam filminde oynayan başka bir isim de Maho'dur. Küçük Ağa 45. bölümde Hamiyet ise Maho'nun rol partnerini epey kıskanır. Bülent sayesinde ise oda numaraları birbirine girer ve ortalık epey karışır. Sinem, Ali ve Mehmet Ağa yine kendilerini bir kaosun ortasında bulurlar.

Haberin Devamı

KÜÇÜK AĞA SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Küçük Ağa 45. Bölüm Fragmanı