Cadde MasterChef Fatma kimdir, nereli? Fatma Polat kaç yaşında, elendi mi? İşte, hayatı...

MasterChef Fatma kimdir, nereli? Fatma Polat kaç yaşında, elendi mi? İşte, hayatı...

06.09.2021 - 00:20 | Son Güncellenme:

MasterChef yarışmacısı Fatma Polat, aslen Sivaslıdır. Üç çocuk annesi ve aynı zamanda boks ve motosiklet tutkunu olduğunu ifade ediyor. MasterChef Fatma, geleneksel Türk mutfağında iddialı yarışmacılar arasında. İşte, MasterChef Fatma Polat hayatı...

MasterChef Fatma kimdir, nereli Fatma Polat kaç yaşında, elendi mi İşte, hayatı...

Fatma Polat, MasterChef 2021 kadrosunda yarışıyor. Üniversitede sosyoloji ve psikoloji eğitimi alıyor. Öte yandan aile danışmanlığı üzerine de eğitim gördüğünü belirtiyor. MasterChef Fatma, ilk iki hafta boyunca yarışmada elemeye kalan isimler arasında yerini aldı.

Haberin Devamı

MASTERCHEF FATMA KİMDİR?

Fatma Polat, 16 Ekim 1983 yılında İstanbul’da doğdu. Aslen Sivaslı olan yarışmacının 2004-2008-2010 yıllarında doğan üç çocuğu var.

İstanbul’da özel bir üniversitede aile danışmanlığı eğitiminden mezun olan Polat, İstanbul Üniversitesi sosyoloji 4. sınıf ve İstanbul’da özel bir üniversitede psikoloji 2. sınıf öğrencisidir. Yüksek lisansını da klinik psikoloji alanında yapmayı hedefliyor.

Polat, boks ve Muay Thai yapıyor ve kitap okumayı çok seviyor. Yanı sıra motosiklet tutkusu olduğunu da belirtiyor. MasterChef yarışmacısı Fatma Polat, 5 Eylül günü yarışmaya veda etti.

FATMA POLAT INSTAGRAM HESABI

MasterChef Türkiye 2021 yarışmacısı Fatma Polat, Instagram’da “fffatmapolat” kullanıcı adıyla yer alıyor.