Cadde Mehmet Ali Erbil ve abisinin mezarlık ziyareti

Mehmet Ali Erbil ve abisinin mezarlık ziyareti

09.04.2024 - 10:41 | Son Güncellenme:

Aşk hayatıyla ve yaptığı açıklamalarla sık sık adından söz ettiren Mehmet Ali Erbil ile ağabeyi Mustafa Erbil, Ramazan Bayramı öncesi mezarlık ziyareti yaptı. Ünlü şovmen, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Mehmet Ali Erbil ve abisinin mezarlık ziyareti

Mehmet Ali Erbil son dönemde kendisinden yaşça küçük Gülseren Ceylan ile yaşadığı aşkla gündeme geliyor.

Haberin Devamı

Özel hayatı ile gündemden düşmeyen isim, son olarak kızı Yasmin Erbil'in ilişkisi hakkında yaptığı yorumlarla adından söz ettirmişti.

"BİR YARIŞMA İNSANI NE HALE GETİRİYOR"

Geçtiğimiz haftalarda Poyraz'ın, Dominikli bir vatandaşın evine izinsiz bir şekilde girip erzak alması gündem olmuştu. Bunun üzerine Mehmet Ali Erbil, kızı Yasmin Erbil'in sevgilisi hakkında: 'Hiç beklemezdim, hırsız damat istemem, kim ister ki! Kendisi çok iyi tahsilatı olan bir isim ama bir yarışma insanı ne hale dönüştürüyor gördüğünüz gibi... Ben hala inanamıyorum ama kızımın ilişkisine saygı duyuyorum' demişti.

"BENİ GICIK ETMEYE ÇALIŞIYOR"

Babası Mehmet Ali Erbil'in açıklamalarının ardından Yasmin Erbil, sosyal medya hesabından sevgilisiyle pozunu paylaşarak, "Şampiyon" notunu düşmüştü. Babasının sözlerine ise ünlü güzelden "Babamın açıklamasına bir şey demek istemiyorum. Benim ona diyecek çok lafım var. Belki de beni gıcık etmeye çalışıyor" açıklaması gelmişti.

Haberin Devamı

MEZARLIK ZİYARETİNE GİTTİ

Gündemden düşmeyen ünlü şovmen, Ramazan Bayramı öncesi ağabeyi Mustafa Erbil ile birlikte aile mezarlığına ziyarette bulundu. Ağabeyi Mustafa Erbil ile birlikte aile büyüklerine dua okuyan Mehmet Ali Erbil, o anları da "Ruhlarına El Fatiha" notuyla sosyal medya hesabından yayımladı.

Mehmet Ali Erbil ve abisinin mezarlık ziyareti