Cadde Murat Yıldırım evlilik yıldönümünde aşka geldi!

Murat Yıldırım evlilik yıldönümünde aşka geldi!

26.12.2021 - 16:40 | Son Güncellenme:

Iman Elbani ile 2016 yılında nikah masasına oturan ünlü oyuncu Murat Yıldırım, sosyal medya hesabında evlilik yıldönümüne özel bir paylaşımda bulundu.

Murat Yıldırım evlilik yıldönümünde aşka geldi

25 Aralık 2016 yılında İman Elbani ile dünya evine girerek evliliğe adım atan ünlü oyuncu Murat Yıldırım, 5. yıldönümü için hayranlarına sürpriz yaparak bugüne kadar hiç yayınlanmayan bir fotoğraflarını paylaştı.

Haberin Devamı

Dakikalar içinde binlerce beğeni ve yorum alan fotoğrafı 'bir ömür yetmez' notuyla paylaşan Yıldırım, eşine olan aşkını bir kez daha gözler önüne serdi.

Bu hafta bir reklam çekimi için sette olan çift, aynı zamanda Show tv de yayınlanan 'Aziz' dizisinde de rol alıyorlar.

Murat Yıldırım evlilik yıldönümünde aşka geldi

"HEP SENİN GİBİ BİRİNİ İSTEDİM"
Öte yandan Yıldırım, geçtiğimiz aylarda 39 yaşına giren Iman Elbani'nin doğum gününü paylaştığı video ile kutlamıştı. Kapadokya'ya giden mutlu çiftten Yıldırım, balon turunda çektikleri videoyu; "Hep sen gibi birini istedim ben; seni bulunca sen gibi kimsenin olamayacağını bildim. İyi ki doğdun sevgilim iyi ki varsın" notuyla paylaşmıştı.

Murat Yıldırım evlilik yıldönümünde aşka geldi

"BENİ ÖZEL HİSSETTİRMEK İÇİN ZAMAN AYIRAN HERKESE TEŞEKKÜRLER"
Eşinin ardından pastasını üflerken çekilen videoyu takipçileriyle paylaşan Iman Elbani ise gönderisinde şu ifadelere yer vermişti:

Haberin Devamı

"Bebeğim bana mutlu ve güzel bir doğum günü dilediğin için teşekkür ederim. Beni özel hissettirmek için zaman ayıran herkese teşekkür ederim. Her yerdeki güzel hayranlara çok teşekkürler , günümü harika bir gün haline getirdiğiniz için teşekkür ederim. Kalbimin derinliklerinden, sana, sevgili kocam, sürekli verdiğin için teşekkürler. Ayrıca doğum günümü ailemden, arkadaşlarımdan ve hayranlarımdan karşılayan herkese en içten teşekkürlerimi sunuyor, bu yüksek duygu ve hisler için teşekkür ediyor, herkese uzun ömür ve kalıcı mutluluklar diliyorum."

Murat Yıldırım evlilik yıldönümünde aşka geldi