Cadde Nil Karaibrahimgil ile Serdar Erener olaylı teknelerini sattı!

Nil Karaibrahimgil ile Serdar Erener olaylı teknelerini sattı!

06.05.2023 - 08:35 | Son Güncellenme:

Ahmet Hamdi Tanpınar'ın eseri 'Saatleri Ayarlama Enstitüsü'nden uyarlanan tiyatro oyununun galasında boy gösteren şarkıcı Nil Karaibrahimgil, eşi Serdar Erener ve çocukları Aziz Arif'le her yaz Bodrum'da tatil yaptıkları ve birçok skandal görüntüyle gündeme gelen teknelerini sattıklarını açıkladı. Deniz sevdasından vazgeçmeyen 46 yaşındaki şarkıcı, sattıkları teknenin yerine yelkenli bir tekne alacaklarını belirtti.

Nil Karaibrahimgil ile Serdar Erener olaylı teknelerini sattı

Sertap Erener'in abisi Serdar Erener (62) ile 2010 yılında nikah masasına oturan Nil Karaibrahimgil, her yaz olduğu gibi geçen yaz da kural bozmamış, eşi ve oğlu Aziz Arif ile tekne tatili yapmıştı. Çiftin, Bodrum koylarına demirledikleri teknelerindeki görüntüler, günlerce konuşulmuştu.

Haberin Devamı

SİNAN ÇETİN TEKNEDE SOYUNMUŞTU

Çiftin teknesine misafir olan ünlü yönetmen Sinan Çetin, bir ara herkesin içinde soyunarak mayosunu değiştirmişti. Çetin'in bu anları objektiflere yansımıştı.

SERDAR ERENER TUVALETİNİ DENİZE YAPARKEN GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

Sinan Çetin'in uluorta mayosunu değiştirdiği teknede, haftalar sonra Serdar Erener de tuvaletini denize yaparken görüntülenmişti.

Nil Karaibrahimgil ile Serdar Erener olaylı teknelerini sattı

Olay görüntülerin ardından Karaibrahimgil, ''Teknenizde birçok skandal görüntü yaşandı. Satmayı düşünüyor musunuz?'' sorusuna gülerek; ''Evet teknemizin özelliği var satmayı düşünmüyoruz'' şeklinde cevap vermişti.

Nil Karaibrahimgil ile Serdar Erener olaylı teknelerini sattı

Nil Karaibrahimgil, son olarak Ahmet Hamdi Tanpınar’ın ölümsüz eseri ‘Saatleri Ayarlama Enstitüsü’, 4 Mayıs Perşembe akşamı Maximum Uniq Hall’da gerçekleştirilen galasına katıldı.

Haberin Devamı

''ANNE OLMAK BANA GÜZEL GELDİ''

Galaya çok büyük bir heyecan ile geldiğini söyleyen Nil Karaibrahimgil, gazetecilerle bir araya gelerek özel hayatı ile ilgili soruları yanıtladı.

Şarkıcı, "İyiyim gayet, yakında yeni şarkım çıkacak. Biraz daha az sahne alıyorum artık. Anne olduktan sonra bu bana o kadar güzel geldi ki... Biraz bu duygunun içine girip kaybolmayı seçtim aslında. Oğlum 9 yaşında oldu artık, şimdi sahneleri biraz daha arttırmayı planlıyorum diyebilirim. Oğlumun sesi güzel sanırım ya. Annesinden aldığı bir özelliği de çılgın olması. Neyi severse, neyi isterse onu seçecektir ama" diyerek güldü.

Nil Karaibrahimgil ile Serdar Erener olaylı teknelerini sattı

''TEKNEYİ SATTIK''

Ünlü isim, her yaz Bodrum'da demirledikleri teknelerini sattıklarını da söyledi. Karaibrahimgil, konuyla ilgili şunları söyledi:

Artık tekneyi sattık, gözünüz aydın. Yelkenli bir tekne alacağız, daha doğa dostu olsun istiyoruz. Yelkenci olacağız yani.

Nil Karaibrahimgil ile Serdar Erener olaylı teknelerini sattı