Cadde Oyuncu John Beasley yaşamını yitirdi

Oyuncu John Beasley yaşamını yitirdi

01.06.2023 - 00:34 | Son Güncellenme:

'Everwood' ve 'The Soul Man' gibi yapımlardaki rolleriyle adını geniş kitlelere duyuran Amerikalı oyuncu John Beasley, 79 yaşında hayata veda etti. Ünlü oyuncunun vefat haberini oğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla duyurdu.

Oyuncu John Beasley yaşamını yitirdi

2002'de 'Everwood'da canlandırdığı 'Irv Harper' karakteriyle tanınan John Beasley, 79 yaşında yaşamını yitirdi. Ani vefatıyla sevenlerini yasa boğan Beasley'nin ölüm nedeni ise henüz açıklanmadı.

Haberin Devamı

ACI HABERİ OĞLU DUYURDU

Ünlü oyuncunun vefat haberini oğlu Mike Beasley sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Babasını 'kahraman' olarak nitelendiren Mike Beasley, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Adamım, bunun hayatın bir parçası olduğunu biliyorsun. Ama bu durumu kolaylaştırmıyor. Bugün en iyi arkadaşımı kaybettim. Babam kahramanımdı.

Oyuncu John Beasley yaşamını yitirdi

40'LI YAŞLARININ ORTALARINDA OYUNCU OLMUŞTU

26 Haziran 1943 doğumlu Beasley, uzun yıllar demir yollarında çalıştıktan sonra 40'lı yaşlarının ortalarında oyuncu olmuş ve sinema sektörüne geçiş yapmıştı. İlk kez 1989 yılında 'Rapid Fire' filminde rol almıştı. 1997 yapımı The Apostle filminde de Robert Duvall ile birlikte sahne almıştı.

Oyuncu John Beasley yaşamını yitirdi

Ünlü oyuncu ayrıca, 'Crazy in Alabama', 'The Sum of All Fears', 'I'll See You in My Dreams', 'The Turkey Bowl', 'Missing Persons', 'EZ Streets', 'Early Edition', 'The Pretender' gibi yapımlarda da kamera karşısına geçmişti.

Haberin Devamı

Oyuncu John Beasley yaşamını yitirdi