Cadde Özgürlüğüne kavuştu

Özgürlüğüne kavuştu

06.06.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan 2.5 yıl cezaevinde yatan Deniz Seki, infazını tamamlayarak dün Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndan tahliye oldu

Özgürlüğüne kavuştu

Deniz Seki, 2.5 yıllık cezasını tamamlayarak dün saat 15.45’te özgürlüğüne kavuştu. Sanatçı için sabahın erken saatlerinden itibaren hayranları ve gazeteciler cezaevinin önünde beklemeye başladı. Menajeri Özgür Aras, nişanlısı Faruk Salman, kardeşi Serkan Seki ve avukatı Naim Karakaya’nın erken saatlerde giriş yaptığı cezaevinden, ilk önce sanatçının iki kutu içindeki eşyaları çıkartıldı. Pankart açan Seki’nin hayranları ise saatlerce kapıda sanatçının şarkılarını söyledi.

Haberin Devamı

Özgürlüğüne kavuştu

Güvercin uçurdu

Seki’nin tahliye olma saati yaklaştıkça cezaevi önündeki kalabalık da arttı. İşlemlerin bitmesinin ardından sanatçı, saat 15.45’te kapıda göründü. Fanlarının getirdiği beyaz güvercinleri uçuran Seki, izdiham nedeniyle VIP minibüse binmekte zorlandı. Kısa bir röportaj veren sanatçı, “Allah’ıma şükürler olsun. Beni burada bekleyen çok sayıda sevenim var. Sabahtan beri buradasınız. Benim sesim oldunuz. Dimdik ayakta durmamı sağladınız. Sizleri çok özledim. Çok zorlu bir yolculuktu. Allah’ın izniyle çıktım. Çarşamba günü basın toplantısı yapacağım. Müsaadenizle dinlenmek istiyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum” diyerek otomobiline bindi. Konaklayacağı oteline doğru yola çıkan sanatçının parmağındaki tam tur pırlanta yüzük ise dikkat çekti.

Haberin Devamı

‘Küllerinden doğacak’

Cezaevi günleri son bulan Deniz Seki için ünlü isimler iyi dileklerini sosyal medyadan dile getirdi:

Gonca Vuslateri: Bitti Deniz’im... Sular çekildi, geriye deniz yıldızları kaldı. Ne köpekbalığı, ne ürkütücü balıkçılar ne de zorlu dalgalar hepsi geçti. Sesini çok özledik.

Deniz Çakır: Haydi özgür şarkılar söyle bize artık Deniz. Çok özledik seni...

Funda Arar: Bitti artık Deniz. Güzel günler seni bekliyor.

Demet Akbağ: Hoş geldin. Hep mutlu ol artık. Bu en zor sınavın olmuş olsun.

Arzu Sabancı: Yeni bir başlangıç. Geçmişten dersler alıp, temiz bir sayfası olsun. Yine, yeniden güzel besteler ve şarkılar dinleyelim.

Gülben Ergen: Umuda yürüyecek Deniz Seki... Küllerinden doğacak, sözü var bize, bana ve ailesine... ‘Hamdım, piştim, yandım’, yolunda alev alev yandı o. Şimdi yıldızlara karışacak ve hep parlayacak.