Cadde Pelin Karahan: Bana hâlâ 'Aslı' diyorlar!

Pelin Karahan: Bana hâlâ 'Aslı' diyorlar!

21.10.2023 - 13:51 | Son Güncellenme:

Pelin Karahan, Kanal D'de 2007-2011 yılları arasında beş sezon süren 'Kavak Yelleri' dizisiyle hafızalarda yer etti. 'Muhteşem Yüzyıl' ve 'Bir Zamanlar Kıbrıs' gibi başarılı yapımlarda da kamera karşısına geçen Karahan, oyunculuk kariyerinin nasıl başladığını anlattı.

Pelin Karahan: Bana hâlâ Aslı diyorlar

İş insanı Bedri Güntay ile mutlu bir evlilik sürdüren Pelin Karahan, Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT 2'de ekranlara gelen 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu.

Haberin Devamı

"ANNE ROLÜ OYNAMAK BİLE BAMBAŞKA"

Anneliğin bambaşka duygular yaşattığını söyleyen oyuncu, "Anne olunca daha da anladım ki bu, başka bir his. Anne olduktan sonra anne rolü oynamak bile bambaşka. Acıma, üzülme, kalbinin çarpması hepsi çok daha etkili hissediliyor. Mesela annem benim her şeyim. O olmasa ne yapardım bilmiyorum. Anne ve kızından ziyade abla kardeş gibiyiz. Beni prenses gibi büyüttüler, ben de onları yüzüstü bırakmadım" dedi.

Pelin Karahan: Bana hâlâ Aslı diyorlar

"BABASIZ BÜYÜMEK ZOR"

Türkiye’de babasız büyümenin zorluklarından bahseden Karahan, "Türkiye’de babasız büyümek zor. Ben kendi kendime bir kalkan oluşturdum. Hayata karşı hep bir mesafem oldu. Bu mesafenin bazen eksilerinden çok artılarını da görmeye başladım" şeklinde konuştu.

Pelin Karahan: Bana hâlâ Aslı diyorlar

Haberin Devamı

"OYUNCULUK AKLIMDA YOKTU"

Ali Demir ve Eyüp Can adında iki oğlu olan Pelin Karahan, "Üniversitede oyunculuk ya da başka bir bölüm hayal etmiyordum. Benim için o zaman önemli olan bir an evvel mezun olup para kazanmaktı. Hatta 'Ben asla İstanbul'a gitmeyeceğim' diyordum. Oyunculuk aklımda yoktu. Çevremdekilerin baskısıyla ve ekstra para kazanmak için ajansa kaydoldum. İlk reklam filminde kazandığım para çok tatlı geldi" ifadelerini kullandı.

Pelin Karahan: Bana hâlâ Aslı diyorlar

"KAVAK YELLERİ'NDE PİŞTİM"

'Aslı Zeybek' karakterine hayat verdiği Kavak Yelleri dizisinin kendisi için büyük bir şans olduğunu dile getiren 39 yaşındaki oyuncu, "Kavak Yelleri’nde çok çalıştım ve piştim. Her şeyi öğrendim. Doğru kanal, doğru cast ve yönetmen benim için büyük bir şanstı. Bana hâlâ 'Aslı' diyorlar, ben de dönüp bakıyorum" açıklamasını yaptı.

Pelin Karahan: Bana hâlâ Aslı diyorlar

"İNANILMAZ BİR YÖNETMEN"

Rol aldığı 'Güven Bana' filminde ve tiyatro sahnesinde beraber çalıştığı Selçuk Aydemir ile ilgili de konuşan Pelin Karahan "İnanılmaz bir yönetmen. Oyunculuğuma büyük etkisi oldu. Onunla hem sinema hem de tiyatro yaptık. Tiyatroda hiç deneyimim yoktu ama çok çalıştım. Tiyatro bambaşka bir deneyim, sahnede olmak mutluluk verici" dedi.

Pelin Karahan: Bana hâlâ Aslı diyorlar