Cadde Pınar Deniz şarkı söyledi, Kaan Yıldırım gözlerini alamadı!

Pınar Deniz şarkı söyledi, Kaan Yıldırım gözlerini alamadı!

20.06.2023 - 15:09 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Kaan Yıldırım ile Bodrum'da sezonu açan Pınar Deniz, önceki gün dinlemeye gittiği Aybüke Albere'nin sahnesinde şarkı söyledi. Yıldırım, 'Delikanlım' performansı çok beğenilen Deniz'i hayranlıkla izledi.

Kanal D'nin ekranlarında ilgiyle izlenen 'Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz, dizinin 7 Mayıs'ta yayınlanan 63'üncü bölümü ile sezon finali yapmasıyla sevgilisi Kaan Yıldırım ile birlikte tatil sezonunu açtı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde Bodrum Demircikoy’daki Amanrüya Hotel'in plajında görüntülenen oyuncu çift, deniz ve güneşin tadını doyasıya çıkardı. Deniz’in güneşlendiği sırada ayak ucuna oturan Yıldırım, sevgilisini öpmelere doyamadı. Şezlongda sevgilisinin ayaklarıyla oynayıp, masaj yapan oyuncunun bu halleri objektiflere yansıdı.

Pınar Deniz şarkı söyledi, Kaan Yıldırım gözlerini alamadı

SEVGİLİSİYLE KONSERE GİTTİ

Pınar Deniz, son olarak Kaan Yıldırım ile birlikte son dönemin popüler isimlerinden biri olan Aybüke Albere’yi dinlemeye gitti.

Pınar Deniz şarkı söyledi, Kaan Yıldırım gözlerini alamadı

SESİYLE KENDİNE HAYRAN BIRAKTI

29 yaşındaki başarılı oyuncu, Albere ile sahnede yere oturarak peş peşe şarkılar söyledi. Yıldız Tilbe'nin 'Delikanlım' şarkısını söyleyen Deniz, oyunculuğuyla olduğu kadar sesiyle de kendine hayran bıraktı.

Haberin Devamı

Pınar Deniz şarkı söyledi, Kaan Yıldırım gözlerini alamadı

Yıldırım da sahnede şarkı söyleyen sevgilisini aşk dolu bakışlarla izledi. Ünlü çiftin romantik anları kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Hem Deniz'in performansına, hem de Yıldırım'ın sevgilisine hayranlıkla bakışına yorum yağdı.

Pınar Deniz şarkı söyledi, Kaan Yıldırım gözlerini alamadı

İŞTE O YORUMLAR

- Hayran kalınmayacak gibi değiller, maşallah.
- Pınar'ın on parmağında on marifet var.
- Pınar şarkı söylerken dünyadan soyutlanıyor resmen.
- Pınar'ı izlerken Kaan'ın gözlerine bakın...