Cadde Rasim Öztekin kalp krizi geçirdi

Rasim Öztekin kalp krizi geçirdi

07.03.2021 - 15:45 | Son Güncellenme:

Tiyatro ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin kalp krizi geçirdi. Hastanede tedavi altına alınan Öztekin'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Yapımcı Birol Güven, Öztekin'in sağlık durumunun iyi olduğunu ve bir süre kontrol altında tutulacağını açıkladı.

Rasim Öztekin kalp krizi geçirdi

62 yaşındaki usta oyuncu Rasim Öztekin bugün öğle saatlerinde arkadaşlarıyla mesajlaştıktan sonra fenalaştı. Kalbi duran sanatçı, yapılan müdahaleler sonrasında hayata döndürüldü. Özel bir hastanede tedavi altına alınan Öztekin'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

AĞABEYİNİ KAYBETMİŞTİ
Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Rasim Öztekin, geçtiğimiz aylarda ağabeyi Bülent Özker'in ölümüyle sarsılmıştı.

Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran sanatçı, "Sevgili abimi sonsuza uğurladık. Artık abimsizim. Nurlar içinde yatsın" ifadelerini kullanmıştı.

Rasim Öztekin kalp krizi geçirdi

‘KAVUĞU’ ŞEVKET ÇORUH’A DEVRETMİŞTİ
Bugüne kadar Kel Hasan Efendi'den İsmail Dümbüllü'ye ardından sırasıyla Münir Özkul, Ferhan Şensoy ve Rasim Öztekin'e emanet edilen Kavuk; kalp rahatsızlığından dolayı canlı performans yasaklanan tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Rasim Öztekin tarafından Şevket Çoruh'a devredilmişti.

Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda düzenlenen törende duygulu anlar yaşanmıştı.

'OYNAYAMAYACAKSAM BENDE OLMASININ ANLAMI YOKTU'

Haberin Devamı

Kavuğu aldıktan üç ay sonra kalp rahatsızlığı nedeniyle sahnelere uzak kaldığını ve bu nedenle en mağdur kavuklu olduğunu belirten Öztekin, kendi doktoruna ve yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı mücadele eden bütün sağlık çalışanlarına teşekkür etmişti.

Rasim Öztekin kalp krizi geçirdi

Kavuğu devretme kararını verdikten sonra Ferhan Şensoy'a sorduğunu ve onayını aldıktan sonra Şevket Çoruh'u aradığını anlatan Öztekin, "Oynayamayacaksam kavuğun bende olmasının bir anlamı yoktu. Çünkü kavuklunun oynaması lazım onun için hemen devretmek istedim" diye konuşmuştu.

Öztekin, kavuk devir teslim törenini 27 Mart Dünya Tiyatro gününde yapmak istediklerini fakat salgın tedbirleri nedeniyle ertelemek zorunda kaldıklarını anlatmıştı.

'SEKSENLER' DİZİSİNDEN AYRILMIŞTI

TRT1'de yayınlanan 'Seksenler' dizisinin başrol oyuncularından olan Rasim Öztekin yeni sezonda rol almayacağını duyurmuştu. Usta oyuncu, koronavirüs salgını nedeniyle bir süre setlerden uzak kalma kararı almıştı.

Rasim Öztekin kalp krizi geçirdi

TAKİPÇİLERİNİ YILLAR ÖNCESİNE GÖTÜRMÜŞTÜ
Rasim Öztekin; şarkıcı Emel Sayın, Nurhan Damcıoğlu ve Candan Erçetin ile oyuncu Orhan Aydın ve şovmen Beyazıt Öztürk'ün de yer aldığı fotoğrafı sosyal medya hesabından yayınlamıştı.

Ünlü oyuncu, Instagram paylaşımına, "2005, 'Yıldızların Altında' müzikali, Lütfi Kırdar. Emel Sayın’ın oyuna geldiği gece" mesajını yazmıştı.

Haberin Devamı

BİROL GÜVEN'DAN AÇIKLAMA

Yapımcı Birol Güven yaptığı açıklamada, "Değerli sanatçımız Rasim Öztekin bugün öğle saatlerinde evinde kalbiyle ilgili bir sıkıntı yaşadı. Hemen Beykoz Devlet Hastanesi Acil bölümüne kaldırıldı. Orada yapılan ilk müdahaleden sonra Siyami Ersek Hastanesi'ne getirildi. Şu an durumu iyi ama bir süre burada kontrol altında tutulacak. İnşallah kısa zamanda eskisinden daha sağlıklı olarak aramızda olacak." ifadelerine yer verdi.