Cadde Sadakatsiz 42. son bölüm kesintisiz izle! Sadakatsiz son bölümde Asya'ya beklenmedik şok!

Sadakatsiz 42. son bölüm kesintisiz izle! Sadakatsiz son bölümde Asya'ya beklenmedik şok!

09.12.2021 - 08:46 | Son Güncellenme:

Sadakatsiz son bölüm nefes kesti. Aras, Asya'ya evlilik teklifi eder ancak Volkan ise yerinde durmaz ve Ali kozunu oynar. Sadakatsiz 42. son bölümde tek parça izlemek isteyenler aramalara başladı. Peki, Sadakatsiz yeni bölm fragmanı yayımlandı mı?

Sadakatsiz 42. son bölüm kesintisiz izle Sadakatsiz son bölümde Asyaya beklenmedik şok

Kanal D'nin sevilen dizilerinden Sadakatsiz, 42. bölümü ile çarşamba akşamı dizi severlerin karşısına çıktı. Dizide Asya ile Aras'ın birlikteliği bir seviye daha atlayarak evlilik yoluna girerken Ali de annesinin ilişkisini istemez. Volkan, Asya'yı geri kazanmak için tek yolun oğlu Ali olduğunu düşünerek planlar yapar. Sürpriz gelişme ise herkesi şoke eder. Sadakatsiz son bölüm ardından beklenen 43. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayımlanmadı. İşte, son bölümde yaşananlar...

Haberin Devamı

Leyla'nın, Asya ve Aras'ı fotoğraflarla tehdit etmesi üzerine gözler Aras'ın boşanma davasının sonucuna çevrilir. Aras'ın Londra'ya dava için dönmesinin ardından gergin günler yaşayan Asya için Ali'yle yaşadığı problemlere çözüm aramak öncelik iken, Derya'nın doğum gününde gelen ani bir haber herkesi derinden üzecektir. Volkan'a sürpriz bir ziyaretçi gelirken, Aras'ın mahkeme sonrası Tekirdağ'a dönüşü ile dava sonucu merak konusu olur.

SADAKATSİZ SON BÖLÜM FULL İZLE