Cadde 'Sadece Sen'e sinema filmi tadında klip

'Sadece Sen'e sinema filmi tadında klip

03.07.2018 - 16:06 | Son Güncellenme:

Müzik eğitimine üç yaşında piyano dersi alarak başlayan, ilerleyen yıllarda İngiltere'de bulunan Royal Schools of Music'te eğitim alan Melisa, sözü ve müziği kendine ait olan 'Sadece Sen'e sinema filmi tadında bir klip çekti.

Sadece Sene sinema filmi tadında klip

Geçtiğimiz nisan ayında piyasaya çıkardığı albümünün çıkış parçası ‘Yıldızlar‘la 'PowerTürk Pop 40’ ve ‘Kral Pop 20’ gibi birçok radyonun listelerine hızlı bir giriş yapan Melisa, ikinci şarkısı ‘Sadece Sen’e de klip çekti.

Haberin Devamı

Yönetmenliğini Deniz Akel’in yaptığı klibin çekimleri, Beykoz Kundura Fabrikası’nda gerçekleştirildi. Çekimlerde Türkiye’de çok az kullanılan stop motion kamera ve profesyonel sinema kameralarıyla birlikte özel tekniklerden de faydalanıldı. Çekim tekniği ve kurgusuyla bir sinema filmini andıran klip teknik açıdan Türkiye'de bir ilki gerçekleştirmiş oldu.

Sözü ve müziği genç şarkıcının kendisine ait olan parçanın düzenlemesine İlker Bayraktar ve Ayda Tunçboyacı imza attı. Emel Müftüoğlu prodüktörlüğünde çıkan albümün klibi, Poll Production etiketiyle 4 Temmuz Çarşamba günü tüm müzik kanalları ve dijital platformlardaki yerini aldı.