Cadde Seda Sayan: Aşkta beklentim büyük!

Seda Sayan: Aşkta beklentim büyük!

03.03.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Etiler'de alışveriş turunda görüntülenen Seda Sayan, pırlanta yüzüğüyle adından söz ettirdi. Daha önce altı kez evlenip boşanan ve son olarak organizatör Ata Çağlayan ile hakkında çıkan dedikoduları yalanlayan bir çocuk annesi sanatçıya, "Aşka kalbinizi kapattınız mı?" sorusu yöneltildi.

Seda Sayan: Aşkta beklentim büyük

Seda Sayan, önceki gün Etiler'deydi. Bir arkadaşıyla alışveriş turuna çıktığını ifade eden ünlü şarkıcı, ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi.

Haberin Devamı

"HEPSİ SÖZÜMÜ DİNLİYOR"
Sanatçılarına şarkı çalışması yaptığını belirtn Sayan, "Sanatçılarım var, biliyorsunuz. Safiye Soyman, Esra Özmen ve Çağlar Ökten. Üç single çıkarıyorum, üçü de Sezen Aksu şarkısı seslendirecek. Hepsi sözümü dinliyor, ben de onların üzerlerine titriyorum" dedi.

"HER PIRLANTAMI KENDİM ALIYORUM"
Pırlanta yüzükleri sorulan şarkıcı, "Günlük hayatta kullandığım şeyler, büyütmeyin. Her pırlantamı kendim alıyorum çok şükür" diyerek, gülümsedi.

Seda Sayan: Aşkta beklentim büyük

"AŞKA KALBİMİ KAPATIR MIYIM?"
59 yaşındaki sanatçı, "Aşka kalbinizi kapattınız mı? Yanınızda uzun süredir kimseyi göremiyoruz" sorusuna, "Kim diyor, yok öyle bir şey. Aşka kalbimi kapatır mıyım? 2022'den beklentim büyük bu konuda" cevabını verdi.

Haberin Devamı

Özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen Sayan, "Ata Çağlayan ile aşk yok, iş var, çok iş var. Bundan sonra birçok projede yer alacağız inşallah" demişti.

Seda Sayan: Aşkta beklentim büyük