Cadde Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban, 'All Star'a neden katılmadığını açıkladı

Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban, 'All Star'a neden katılmadığını açıkladı

26.01.2022 - 18:31 | Son Güncellenme:

Survivor 2021 yarışmacıları İsmail Balaban ve İlayda Şeker'in aşkı, magazin aleminde bomba etkisi yaratmıştı. Survivor 2021 sezonu şampiyonu İsmail Balaban, 'All Star'a neden katılmadığını açıkladı.

Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban, All Stara neden katılmadığını açıkladı

Şimdilerde Survivor 2021 sezonundaki takım arkadaşı İlayda Şeker ile aşk yaşayan milli güreşçi İsmail Balaban, Instagram hesabından gerçekleştirdiği soru-cevap etkinliğinde, takipçilerinden gelen soruları yanıtladı. Balaban, Survivor All Star 2022'ye katılmama sebebini anlattı.

Haberin Devamı

''GÜREŞTE HEDEFLERİM VAR''
İsmail Balaban, ''Arkadaşlar, ben aktif bir güreşçiyim. Geçtiğimiz yıl pandemiden dolayı Survivor'a katılmıştım. Orayı da birinci olarak kapattık. Şimdi güreşte hedeflerim var ve bu hedefler doğrultusunda kaldığımız yerden devam edeceğiz'' ifadelerini kullandı.

İsmail Balaban, Survivor All Star 2022 sezonunda, dostu Batuhan Karacakaya'yı desteklediğini dile getirdi.

İLAYDA İLE AŞK YAŞIYOR
Survivor'da şampiyon olduktan sonra nişanlısı Gamze Atakan'dan ayrılan İsmail Balaban'ın, İlayda Şeker ile evleneceği konuşuluyor. İlayda Şeker, İsmail Balaban ile ilişkisinin nasıl başladığını, ''Canım jelibon çekmişti. İsmail'i aradım ve 'İsmail, bana jelibon alır mısın?' dedim. Bana, 'Sen yeter ki iste! Sana marketi satın alırım' dedi. Sevgili olduk.'' sözleriyle anlatmıştı.