Cadde Survivor bu akşam kim kazandı? (24 Mayıs) Survivor'da futbol maçını ve Anlat Bakalım oyununu hangi takımlar kazandı? 87. yeni bölüm fragmanı yayında!

Survivor bu akşam kim kazandı? (24 Mayıs) Survivor'da futbol maçını ve Anlat Bakalım oyununu hangi takımlar kazandı? 87. yeni bölüm fragmanı yayında!

25.05.2020 - 00:31 | Son Güncellenme:

Survivor 2020 bu akşam 86. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Bu yıl Ünlüler-Gönüllüler formatıyla izleyicisinin karşısına çıkan Survivor'da bu akşam anlat bakalım oyunu ve futbol maçında oldukça heyecanlı anlar yaşattı. Peki bu akşam oyunları hangi takımlar kazandı?

Survivor bu akşam kim kazandı (24 Mayıs) Survivorda futbol maçını ve Anlat Bakalım oyununu hangi takımlar kazandı 87. yeni bölüm fragmanı yayında

TV8'in fenomen yarışma programı Survivor 2020, bu akşam oldukça heyecanlı bir bölümü daha geride bıraktı. Anlat Bakalım oyununun oynandığı Survivor'da bu akşam oldukça keyifli anlar yaşandı. Peki merakla araştırılan 24 Mayıs Survivor'da anlat bakalım oyununu hangi takım kazandı?

SURVIVOR'DA FUTBOL MAÇINI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da bu akşam ilk olarak Survivor yarışmacıları ve Acun Medya arasında futbol maçı oynandı. Büyük çekişmeye sahne olan oyunu Acun Medya 13-10 kazandı.

ANLAT BAKALIM OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da bu akşam Anlat Bakalım oyununda Ünlüler ve Gönüllüler oldukça eğlenceli anlar yaşadı. Birbirinden ünlü yarışmacıların katıldığı oyunu 13 yapan Cemal Can - Ezgi Mola ikilisi kazandı. İşte oyunun skorları...

Sercan - Burak Yılmaz: 7

Haberin Devamı

Aycan - Emre Belözoğlu: 7

Berkan - Gupse Özay: 9

Yunus Emre - Bülent Serttaş: 10

Yasin - Hadise: 12

Elif - Murat Dalkılıç: 10

Evrim - Yılmaz Morgül: 12

Cemal Can - Ezgi Mola: 13

Nisa - Enis Arıkan: 9

Ardahan - Sarp Apak: 10

Barış - Cedi Osman: 10


SURVIVOR 87. YENİ BÖLÜM FRAGMANI