Cadde Survivor karıştı! Acun Ilıcalı konseyi sonlandırdı: Eleme adayı...

Survivor karıştı! Acun Ilıcalı konseyi sonlandırdı: Eleme adayı...

05.04.2022 - 07:50 | Son Güncellenme:

Survivor All Star'da bir veda olacak. Adaya veda eden ismin belirlenmesi için dördüncü ve son dokunulmazlık oyunu gerçekleşti. Zorlu ve güce dayalı oyun sonunda kazanan ödülün de sahibi oldu. Peki, Survivor'da dördüncü eleme adayı kim oldu, doknulmazlığı kim kazandı? İşte, Survivor Yokluk Adası'na giden isim...

Survivor karıştı Acun Ilıcalı konseyi sonlandırdı: Eleme adayı...

TV8'de Survivor heyecanı sürüyor. Ünlüler ve gönüllüler takımı, nefes kesen dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. İki aday çıkaran ünlüler, bu dokunulmazlığı da kaybetmek istemezken gönüllüler ise ikinci bir aday daha çıkarmamak için mücadele etti. İşte, 4 Nisan Survivor eleme adayları...

Haberin Devamı

SURVİVOR DOKUNULMAZLIĞI KAZANAN TAKIM...
Haftanın ve elemeden önceki son dokunulmazlık oyununda güç ön planda yer aldı. Ünlüler ve gönüllüler takımı yarışmacıları, oyun sırasında gergin anlar da yaşadı.

Dokunulmazlığı kazanan takım aynı zamanda büyük ödülün de sahibi oldu. Ödülde; lüks araçlarla bir villaya gidilecek, villada leziz bir sofra olacak. Sofrada; mücver, salata, kuzu pirzola, fırın sebzeler, patlıcanlı pilav, çilekli muhallebi olacak. Kazanan takım villada kalacak,  illüzyonist gösterisi olacak. Öte yandan bu ödül, sezonun ilk farklı mekan ödülü oldu. Kadınlar yarışını gönüllüler, erkekleri ise ünlüler kazandı. Oyunun kazananı ünlüler oldu.

Survivor karıştı Acun Ilıcalı konseyi sonlandırdı: Eleme adayı...

OYUN KARIŞTI
Nisa oyun sonrası yaptığı açıklamada ünlüler takımına sert sözler kullandı. Nisa'nın ünlüler takımına 'en çirkef, en yalancı, en bahane uyduran' takım demesine Atakan'dan tepki gelmişti. Konseyde ise bu konuyla ilgili tartışma çıktı.

Haberin Devamı

NAGİHAN KONSEYDE GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
Acun Ilıcalı, yaptığı açıklamada oyunlarda Nagihan'ın gergin görüldüğünü belirtti. Nagihan yaptığı açıklamada, "Sakatlığımın vermiş olduğu psikolojik travma var. Kendimle aslında savaşım, rakipler de çok güzel kullanıyor. Karşı takımdan itiraz eksik olmuyor. Ben keyif alamıyorum, keyif alamadığım için otomatik geriliyorum. Her seferinde kendimi tutmaya çalışıyorum" dedi. Nagihan daha sonra 'açıklayamacağım sıkıntılarım var' dedi ve gözyaşlarına boğuldu.

Survivor karıştı Acun Ilıcalı konseyi sonlandırdı: Eleme adayı...

"NAGİHAN'A SÖYLEMİŞTİM"
Survivor Barış, ada Konseyinde söz alarak, ''Abi ben başka bir konuya değinmek istiyorum. İçimde en ufak bir şey kalsın istemiyorum. Dün biz bir oyun kazandık ve bir an önce oyuna gidelim diye birçok şeyi sineye çektik fakat karşı takımdan bir yarışmacı bir şekilde bizim takıma sözler söyledi ve hakaret boyutuna gelen sözler kullandı. Şimdi o an kaybetme psikolojisinden miydi, yüksek nabızdan mı, yoksa söylediği sözlerin arkasında mı? Merak ediyorum. Takım olarak hak etmediğimizi düşünüyorum'' dedi.

Nisa Barış'a, "Bu dediğim sözleri Nagihan'a söylemiştim. Çünkü onun yaptığı şeyleri kötü buldum. Bahane bulan takıma söylemiştim. Tek itiraz etmeyen iki üç kişi vardı. Onlar aslanlar gibi yarıştı. Şu anda sözlerimin arkasında duruyorum" cevabını verdi.

Haberin Devamı

NAGİHAN'DAN NİSA'YA TEPKİ GECİKMEDİ
Nagihan, "Bana çirkin, çirkef ve yalancı dedi. Söylediklerini iade ediyorum. Asıl yalancı olan kendisi Türkçe bilmiyorum diye kem küm ediyordu. Ben senin seviyene asla düşmeyeceğim. Ben itiraz nedir bilmezdim, sayenizde bunu da öğrendim. Yaşına veriyorum, onunla hiç sorunum yok. Çok da güzel hakaretler ediyorsun, bana ve takımıma" diyerek Nisa'ya tepkisini dile getirdi.

Sözlerinin devamında, ''Benim nevrim dönüyor. Kimse kusura bakmasın. Her şeyi göze alarak geldim. Lütfen kimse bana yalancılıkla iftira atmasın. Biz buranın külünü toprağını yutmuş insanlarız. Eminim hepsinin idolüyümdür burada'' dedi.

Acun Ilıcalı, Nagihan'ı sakinleştirmeye çalıştı. Yaşanan gerginlik sonrası Acun Ilıcalı, 'Konseyi hemen noktalıyorum' dedi.

SURVİVOR ELEME ADAYI
Hafta boyunca gerçekleştirilen dokunulmazlık mücadelelerinin ardından ilk üç gitme adayı; Ardahan, Barış ve Gizem oldu. Seda ve Anıl dokunulmaz oldu. Dördüncü isim Gökhan seçildi.

Haberin Devamı

"DOPİNG TESTİNDEN YAKALANDIN" 
Yeni bölüm fragmanında Nisa, ''Daha önce bu problemleri olduğunu biliyorum. Doping testinden yakalandın ya...'' dedi. Nagihan ise, ''Ben dopingden yakalanmadım. 11 yıllık rekorum hala orada bekliyor'' yanıtını verdi.

Survivor karıştı Acun Ilıcalı konseyi sonlandırdı: Eleme adayı...