Cadde Survivor voleybol düellosunu (Challenge) kim kazandı? 31 Mart Survivor'da anlat ve bil bakalım oyununu kazanan takım...

Survivor voleybol düellosunu (Challenge) kim kazandı? 31 Mart Survivor'da anlat ve bil bakalım oyununu kazanan takım...

01.04.2022 - 01:56 | Son Güncellenme:

Survivor 2022 All Star yarışmasında Acun Medya ve All Star takımlarıyla ikinci voleybol challenge gerçekleştirildi. Ardından iki takım arasında Anlat Bakalım ve Bil Bakalım oyunları yapılıyor. Oyunların sonunda kazanan takım ödülün sahibi oluyor. Peki, Survivor'da Anlat Bakalım ve Bil Bakalım'ı kim kazandı?

Survivor voleybol düellosunu (Challenge) kim kazandı 31 Mart Survivorda anlat ve bil bakalım oyununu kazanan takım...

İkinci voleybol düellosu kıran kırana geçiyor. Survivor'da challenge mücadelesi sonrası iki takım sonunda ödül kazanacakları Anlat Bakalım ve Bil Bakalım oyunları yapılıyor. Acun Ilıcalı, Nisa'dan istediği güçlü voleybol takımı karşısında İrem Kanan ve Nagehan ile yarıştı. İte, 31 Mart Survivor'da oyunun kazananı...

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA VOLEYBOL CHALLENGE OYUNUN KİM KAZANDI?

Survivor 2022 yarışmasında ikinci voleybol düellosu gerçekleşti. Acun Medya takımında; Acun Ilıcalı, İrem Kanan ve Nagehan yer alırken Survivor All Star takımında da Nisa, Ogeday, Evrim, Berkan ve Adem bulunuyor. Oyunda 2-1 Acun Medya önde giderken oyunu yeniden Acun Ilıcalı ve ekibi aldı.

Challenge'ı All Star takımı kazansaydı 100 bin TL kazanacaklardı. Ancak Acun Medya ekibinin kazanması durumunda ödül şinitsel - cheescake oldu.

ANLAT BAKALIM VE BİL BAKALIM'I KAZANAN TAKIM

En eğlenceli oyunlardan Anlat Bakalım ve Bil Bakalım oyunlarında iki takım da en iyi performansı sergilemek için mücadele ediyor. Oyunun kazananı kahve ve kurabiye ödülüne sahip oluyor. Bil Bakalım'ı ünlüler kazanarak 1-0 öne geçiyor. Gönüllüler de Anlat Bakalım'ı kazandı. Beraberlik olmasıyla üçüncü bir oyun oynandı ve kazanan gönüllüler takımı!