Cadde Survivor Öykü Uysal kaç yaşında? Öykü Uysal kim, nereli, mesleği nedir?

Survivor Öykü Uysal kaç yaşında? Öykü Uysal kim, nereli, mesleği nedir?

10.03.2021 - 00:41 | Son Güncellenme:

Survivor 2021 yarışmasına yedeklerden katılarak gönüllüler takımında performans sergileyen Öykü Uysal'ın hayatına dair detaylar merakla araştırılıyor. Survivor Öykü eşi ve çocuğu da sorgulanıyor. Parkurlardaki başarısının yanı sıra gönüllüler adasında da öne çıkan isimlerdendi. Peki, Survivor Öykü Uysal elendi mi?

Survivor Öykü Uysal kaç yaşında Öykü Uysal kim, nereli, mesleği nedir

Öykü Uysal boyu ve kilosu kaç? TV8'de yayımlanan Survivor yarışması tüm hızıyla sürüyor. Yarışmada gönüllülerle birlikte parkura çıkan Öykü Uysal ise adaya veda eden isim oldu. İzleyenler, Öykü Uysal'ın eşi kim, kaç yaşında gibi sorulara yoğunlaştı. İşte, Survivor Öykü Uysal biyografisi..

Haberin Devamı

SURVİVOR ÖYKÜ UYSAL KİMDİR?

Öykü Uysal, 2 Şubat 1990 İzmir doğumludur. Aslen İzmir’li olan güzel yarışmacı Uşak’ta yaşamaktadır. 2015 yılında İzmir 9 Eylül Üniversitesi’nde mezun olan başarılı yarışmacı, 7 yıl boyunca lisanslı bir şekilde hentbol oynamıştır. Atletik yapısının yaptığı sporla ilgili olduğunu belirten Öykü Uysal, yarışmalarda hırsına ve kazanma isteğini her daim ortaya koyacağını belirtiyor. Hentbolun yanı sıra ilgilendiği spor dalları arasında fitness da bulunan Öykü Uysal, hayatını sporsuz yaşayamayacağından bahsediyor. Sporun kendisi için çok önemli olduğunu dile getiriyor.

Öykü Uysal hayatını büyük bir kısmını sporla geçiriyor ve spor salonu işletmeciliği yapmaktadır. Evli olan Öykü Uysal’ın 1 tanede çocuğu bulunuyor. Öykü Uysal’ın boyu 1.70 kilosu ise 53’tür.