Cadde Survivor Yasin Obuz kimdir kaç yaşında? Survivor Yasin Obuz hayatı ve kariyeri...

Survivor Yasin Obuz kimdir kaç yaşında? Survivor Yasin Obuz hayatı ve kariyeri...

22.02.2022 - 09:29 | Son Güncellenme:

Survivor 2022 All Star kadrosunda yer alan Yasin Obuz bu sezon performans anlamında çok dikkatleri üzerine çekemedi. Bu hafta Gönüllüler takımında ikinci eleme adayı olan Yasin Obuz, katıldığı ilk Survivor'ı üçüncü olarak tamamlamıştı. İşte Yasin Obuz hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...

Survivor Yasin Obuz kimdir kaç yaşında Survivor Yasin Obuz hayatı ve kariyeri...

Yasin Obuz kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Survivor 2022 All Star kadrosunda yer alan isimlerden olan Yasin Obuz bu hafta kaybedilen ikinci dokunulmazlığın ardından sürgün adasına gönderilen ikinci isim oldu. TV ekranlarında Kısmetse Olur, Yemekteyiz ve MasterChef yarışmalarında boy göstererek başlayan Obuz son olarak 2020 yılında katıldığı Survivor yarışmasını üçüncü olarak tamamlamıştı.

Haberin Devamı

YASİN OBUZ KİMDİR KAÇ YAŞINDA ASLEN NERELİ?

Yasin Obuz, 21 Kasım 1988 tarihinde Diyarbakır'da doğdu. Üç kardeş olan Yasin Obuz, küçük yaşlardan beri sporla yakından ilgilenmektedir. 1998 yılında ilk spor lisansını çıkarttı. Amatör olarak ve profesyonel olarak futbol ile ilgilenen Yasin Obuz, ek olarak 2 yıl kadar jimnastik ile ilgilendi.

Yasin Obuz Ankara Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Bölümü mezunudur. Üniversite okuduğu yıllarda fitness, futbol, yüzme gibi alanlarda kendisini geliştirdi. Üniversite yıllarının son dönemlerinde yemek yapmaya merak salan Yasin Obuz, mutfak yemeklerini yapma üzerine eğitimler aldı ve kendisini aşçılık alanında geliştirdi.

Spordan daha çok yemek yaparken mutlu olan Yasin Obuz, yemek mutfağını iyice öğrenmek için yaklaşık olarak 20 kadar ülkeye seyahat etti. Buralarda farklı yemek kültürlerini gördü ve nasıl yapıldığı üzerine birçok tecrübe edindi.

Haberin Devamı

Yasin Obuz, 1.83 m boyunda ve 82 kilo ağırlığındadır.

Yasin Obuz TV ekranına ilk kez Kısmetse Olur programı ile adım attı. Yemekteyiz ve ardından MasterChef yarışmasına katılan Yasin burada yaptığı yemekler ve gelişimi ile adından söz ettirdi. 2020 Survivor'ın ardından 2022 Survivor All Star kadrosunda yer aldı.