Cadde Utku Yuvakuran kimdir? Utku Yuvakuran babası kim, kaç yaşında, nereli?

Utku Yuvakuran kimdir? Utku Yuvakuran babası kim, kaç yaşında, nereli?

03.06.2021 - 01:11 | Son Güncellenme:

Futbolcu Utku Yuvakuran hangi takımda oynuyor sorusu merakla araştırılıyor. Survivor Berkay ile birlikte son dönemde en çok merak edilenler arasında yer alan Utku Yuvakuran nereli, kaç yaşında?

Utku Yuvakuran kimdir Utku Yuvakuran babası kim, kaç yaşında, nereli

Utku Yuvakuran, Beşiktaş'ta forma giyiyor. Başarılı futbolcu, Survivor Berkay'ın da kardeşidir. Yuvakuran futbola ise Beylerbeyi'nde başladı. Survivor izleyicileri ise Utku Yuvakuran'ın babasını merakla arıyor. İşte, detaylar...

Haberin Devamı

UTKU YUVAKURAN KİMDİR?

Yuvakuran, 2 Kasım 1997 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ta forma giymektedir. Sol Bek mevkisinde oynamış eski millî futbolcu Semih Yuvakuran'ın oğludur.

Futbola Beylerbeyi'nde başladı. 2015-16 sezonunda daha 18 yaşında 3. Lig'deki takımın kalecisi oldu ve 35 lig maçında forma giydi. Yuvakuran, 2016'da Beşiktaş'a kiralandı. Fabri ve Tolga Zengin'in ardında üçüncü kaleci olan Utku, sezon sonunda Beşiktaş ile şampiyonluk yaşadı. 2017 yazında bedelsiz olarak Beşiktaş'a transfer oldu ve 4 yıllık sözleşme imzaladı.

2017-18 sezonunda sadece bir Türkiye Kupası maçına çıktı. 2020-21 sezonunda Ersin Destanoğlu'nun ardından ikinci kaleci olacaktır. Türkiye U-19 ve U-20 forması giydi.