Cadde Uyanış Büyük Selçuklu 25. bölüm full izle! Uyanış Büyük Selçuklu 26. bölüm fragmanı yayımlandı mı?

Uyanış Büyük Selçuklu 25. bölüm full izle! Uyanış Büyük Selçuklu 26. bölüm fragmanı yayımlandı mı?

15.03.2021 - 23:53 | Son Güncellenme:

Uyanış Büyük Selçuklu dizisi 25. son bölüm ile ekrana damga vurdu. Sevilen dizinin 26. yeni bölüm fragmanı da araştırılmaya başladı. Melikşah, kardeşi Tekiş ile karşı karşıyadır. Öte yandan Sencer de zor durumdadır. Uyanış Büyük Selçuklu son bölümde neler oldu merak konusuyken işte 25. bölüm özeti...

Uyanış Büyük Selçuklu 25. bölüm full izle Uyanış Büyük Selçuklu 26. bölüm fragmanı yayımlandı mı

TRT1'in tarih kokan dizisi Uyanış Büyük Selçuklu 15 Mart Pazartesi akşamı izleyici karşısına çıktı. Aksiyon sahneleri ile nefes kesen dizide, Turna'nın hayatı tehlikeye girmiştir. Tapar ve Başulu Hatun gerçeğini öğrenen Hasan Sabbah ise harekete geçmiştir. Melikşah, oğlu ve annesi hakkındaki gerçeği Hasan Sabbah'dan mı öğrenecektir? 

Haberin Devamı

SON BÖLÜM ÖZETİ

Tapar ile buluşmaya giden Başulu’yu takip eden Turna; ikisinin gizlice buluştuklarını görmüştü. Tam da bu sırada Turna’nın boğazına bir hançer dayanmıştı. Turna’nın boğazına kim hançer dayamıştır? Turna ölecek midir? Melikşah’ın yıllar önce sürgüne gönderilen Başulu’dan bir oğlu olduğunu açığa çıkarmak için harekete geçen Sabbah, Tapar ile Başulu’nun gizlice buluştuğuna şahit olmuştu. Sabbah, Başulu’nun kim olduğunu; onun Tapar’ın anası olduğunu öğrenebilecek midir? Selçuklu’yu büyük bir karışıklığa sürükleyebilecek olan sırra sahip olabilecek midir? Öte yandan Türkmen Beyleri katliamını tertip eden Tekiş, ikinci hamle olarak bu beylerin varisleri olan yeni Türkmen Beylerini Melikşah’a karşı bayrak açmaya çağırmaktaydı. Melikşah bu toplantıyı basmıştı. Eli kılıcına giden Melikşah, Tekiş’i cezalandıracak mıdır? Yoksa Tekiş’in gizlediği okçular Melikşah’ı vuracak mıdır?

Haberin Devamı

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 26. BÖLÜM FRAGMANI

Fenomen dizi son bölüm ile TRT1 ekranlarındaydı. Merakla beklenen 26. yeni bölüm fragmanı ise henüz ekrana gelmedi.

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 25. SON BÖLÜM FULL İZLE...