Cadde Yağmur Ünal: Annem artık evlilik için sıkıştırmıyor

Yağmur Ünal: Annem artık evlilik için sıkıştırmıyor

16.03.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Türkan Şoray'ın Cihan Ünal'dan olan kızı Yağmur Ünal, önceki gün Nişantaşı'ndaki bir güzellik merkezinden çıkarken objektiflere yansıdı. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden 37 yaşındaki Ünal, "Sizi kimseyle göremiyoruz, kalbiniz boş mu?" sorusuna yanıt verdi.

Yağmur Ünal: Annem artık evlilik için sıkıştırmıyor

Yeşilçam'ın usta sanatçısı Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal, önceki gün Nişantaşı'ndaki bir güzellik merkezinden çıkarken objektiflere yansıdı. Cilt bakımına geldiğini söyleyen Ünal, artık yapımcı olduğunu ve oyuncuymuş gibi sanılmaktan dolayı basın mensuplarına dert yandı.

Haberin Devamı

"FAZLA OYUNCULUK YAPMADIM, ARTIK YAPIMCIYIM"
"Ben fazla oyunculuk yapmadım, daha önce annemin yönettiği bir işte yer aldım" diyen Ünal, kendisine sürekli bu yönde soru sorulduğu için şaşırdığını anlatıp, "Hala beni oyuncu sanıyorlar ama öyle değilim. Artık ben yapımcıyım. Yani kamera önünde değil, arkasındayım. Yapımcı olmaktan memnunum" dedi.

"SÜS OLSUN DİYE OYNAMIŞTIM"
Daha önce de artık oyunculuk düşünmediğini belirten Ünal, annesinin yönetmen koltuğunda oturduğu ‘Uzaklarda Arama’ filminde rol almış ve konuyla ilgili; Onun için süs olsun diye yer almıştım. Başından beri yapımcılık istiyordum. Oyuncu değilim” açıklamasını yapmıştı.

Yağmur Ünal: Annem artık evlilik için sıkıştırmıyor

"HAYATIMDA KİMSE YOK"
Şu sıralar üzerine çalıştığı projeleri olduğunu söyleyip, detay vermekten kaçınan genç yapımcı, basın mensuplarının "Kalbiniz boş mu? Sizi kimseyle göremiyoruz" sorusuna da yanıt verdi.

Haberin Devamı

37 yaşındaki Yağmur Ünal, "Hayatımda kimse yok. Annem (Türkan Şoray) bir ara evlilik için tatlı tatlı sıkıştırıyordu ama şimdi o tür baskılar yapmıyor" ifadelerini kullandı.

Yağmur Ünal: Annem artık evlilik için sıkıştırmıyor

CAN BALTA İLE AŞK YAŞAMIŞTI
Ünal, son olarak Dj Can Balta ile aşk yaşamış. İkili, Kuruçeşme'de bir mekanın açılışında objektiflere yansımıştı. Sonrasında arkadaşlarının doğum günü partisinde görüntülenen ikiliden Ünal, sevgilisini ailesiyle tanıştırıp tanıştırmaması hakkında ser verip sır vermemişti. Yağmur Ünal ve Can Balta'nın karantina döneminde başlayan aşkı, geçtiğimiz aylarda sona ermişti.

Yağmur Ünal: Annem artık evlilik için sıkıştırmıyor