Cadde Yasemin Bozkurt kimdir, kaç yaşında? Yasemin Bozkurt biyografisi...

Yasemin Bozkurt kimdir, kaç yaşında? Yasemin Bozkurt biyografisi...

26.03.2021 - 11:00 | Son Güncellenme:

Yasemin Bozkurt kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Demet ve Alişan'la Sabah Sabah programına konuk olan Yasemin Bozkurt sunuculuk yaptığı dönemde programına konuk olan İbrahim Tatlıses'in gözyaşlarına boğulduğu anları Demet ve Alişan'la Sabah Sabah programında anlatacak. Peki Yasemin Bozkurt kimdir, aslen nereli? İşte kariyeri ve hayatı hakkında bilgiler...

Yasemin Bozkurt kimdir, kaç yaşında Yasemin Bozkurt biyografisi...

Yasemin Bozkurt kimdir sorusu merak içerisinde araştırma konusu olmaya devam ediyor. Demet ve Alişan'la Sabah Sabah pogramının bugünkü konuğu olan Yasemin Bozkurt'un hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler vatandaşlar ve programın takipçileri tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Sunuculuk yaptığı dönemde bir programda İbrahim Tatlıses'i konuk eden Yasemin Bozkurt, usta sanatçının gözyaşlarına boğulduğu anları programda anlatıyor. İşte Yasemin Bozkurt hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler...

Haberin Devamı

YASEMİN BOZKURT KİMDİR?

Yasemin Bozkurt, 1959'da Ankara'da doğdu.. Asıl soyadı Ünver'dir.

Beşiktaş Kız Lisesi'nden mezun olduktan sonra 1977'de İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümü'nde okumaya başladı. Aynı yıl dönemin meşhur dergilerinden "Hey" dergisinde staja başladı.

1977'de Ünsal Bozkurt ile evlendi.1989 senesine kadar Güneş ve Hürriyet gazetelerinde çalışan Bozkurt, televizyoncu olmaya karar verdi ve TRT'ye başvurdu.2003'te, TGRT'de yaptığı "Kadının Sesi" programına daha sonra Kanal D'de devam etti.

2011 yılında Cine 5'te "Yasemin Bozkurt'la Buluşma Noktası" isimli programı sunmaya başladı.2013 senesinin Temmuz ayında ticarete atıldı ve Çeşme Alaçatı'da "Yasemin Alaçatı" adlı butik oteli açtı.

Haberin Devamı

Deneyimli sunucu Yasemin Bozkurt ilk Televizyon deneyimini ise TRT ekranlarında Kadının Penceresi, Politika Penceresi, Yasemin'in Penceresi gibi programlar ile gerçekleştirmiştir.

Daha sonra çeşitli kanallarda Yasemin Bozkurt'la Buluşma Noktası, Bir Demet Yasemin, Kadının Sesi, Dest-i İzdivaç gibi programları sunmuştur. Yeni dönemde ise teve2 kanalında yayınlanmakta olan 3. Sayfa isimli programı sunan Yasemin Bozkurt sunuculuğun yanı sıra oyunculukta yapmıştır.

Bugüne kadar Yeni Bir Yıldız isimli sinema filmi ve Reyting Hamdi, Beşik Kertmesi, Sana Mecburum gibi projelerde rol almıştır. 1977 senesinde eski gazeteci Ünsal Bozkurt ile evlenmiştir. Bu evliliğinden Dağhan ve Yiğit isimlerinde iki oğlu vardır.