Cadde Yılmaz Erdoğan, Çok Güzel Hareketler'den ayrıldı mı, neden yok? Çok Güzel Hareketler 2 sunucusu kim?

Yılmaz Erdoğan, Çok Güzel Hareketler'den ayrıldı mı, neden yok? Çok Güzel Hareketler 2 sunucusu kim?

20.09.2021 - 18:07 | Son Güncellenme:

Çok Güzel Hareketler yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Birbirinden yaratıcı skeçleri ile ekran başındakileri kahkaha tufanına sürükleyen Çok Güzel Hareketler 2 yeniden en çok sevilen programlar arasına girdi. Yılmaz Erdoğan'ın hazırlayıp sunduğu ÇGH 2, yeni oyuncu kadrosu ve hikayelerle yeni sezonda da ekrandaki yerini alıyor. Peki, Çok Güzel Hareketler 2'den Yılmaz Erdoğan ayrıldı mı?

Yılmaz Erdoğan, Çok Güzel Hareketlerden ayrıldı mı, neden yok Çok Güzel Hareketler 2 sunucusu kim

Çok Güzel Hareketler Bunlar olarak televizyon hayatına başlayan ünlü komedi programı, yeni yüzüyle Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Yeni bölümü ile yayımlanmaya başlayan ÇGH 2'nin sunumunu ise Eser Yenenler yürütüyor. İzleyenler, 'Yılmaz Erdoğan, ÇGH ''de neden yok?' sorusuna yanıt arıyor. İşte, ayrıntılar...

Haberin Devamı

YILMAZ ERDOĞAN ÇOK GÜZEL HAREKETLER 2'DE NEDEN YOK?

Başarılı oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan'ın hazırlayıp sunduğu başarılı komedi programı Çok Güzel Hareketler 2'nin yeni bölümünde Eser Yenenler'in sunuculuğunu yürüttüğü ekrana geldi. Konu hakkında sosyal medyadan açıklama Yapan Erdoğan, film çalışmaları nedeniyle bir süre programın sunuculuğunu, BKM Mutfak'ın takım kaptanlarından Eser Yenenler'in yapacağını duyurdu.

 

Yılmaz Erdoğan, Çok Güzel Hareketlerden ayrıldı mı, neden yok Çok Güzel Hareketler 2 sunucusu kim