Cadde Yönetmen Jean-Marc Vallee hayatını kaybetti

Yönetmen Jean-Marc Vallee hayatını kaybetti

27.12.2021 - 17:38 | Son Güncellenme:

Ünlü yönetmen ve yapımcı Jean-Marc Vallee, Kanada'da hayatını kaybetti. 58 yaşındaki Vallee'nin ölüm nedeni ise henüz net olarak bilinmiyor.

Yönetmen Jean-Marc Vallee hayatını kaybetti

Aralarında "Dallas Buyers Club" (Sınırsızlar Kulübü) ve "Wild" (Yaban) gibi sinema filmleri ile "Big Little Lies" ve "Sharp Objects" gibi dizilerin de bulunduğu birçok ödüllü yapıma imza atan Kanadalı yönetmen Jean Marc Vallee, yaşamını yitirdi. 58 yaşındaki Vallee'nin ölüm nedeni net olarak açıklanmadı.

Haberin Devamı

Kanada'nın Quebec kentinde hayatını kaybettiği belirtilen Jean Marc Valle ile ilgili açıklamayı temsilcisi Bumble Ward yaptı. Ward, konuya ilişkin, "Valle, hafta sonu Quebec’te kaldığı kabinde ansızın yaşamını yitirdi" şeklinde konuştu.

Jean Marc Valle'nin yapımcı ortağı Nathan Ross, üzücü haberin ardından, "Jean-Marc yaratıcılık, özgünlük ve farklı şeyler denemeyi temsil ediyordu. Gerçek bir sanatçı ve cömert, sevgi dolu bir adamdı. Onunla çalışan herkes, sahip olduğu yetenek ve vizyonu görmeden edemezdi. O benim için bir arkadaş, yaratıcı ortak ve bir ağabeydi. Maestro çok özlenecek, ama onun güzel stilini ve dünyayla paylaştığı etkileyici çalışmalarının yaşamaya devam edeceğini bilmek insanı rahatlatıyor" ifadelerini kullandı.

Yazarlar