Cumartesi Ademin Laneti

Ademin Laneti

22.04.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Oxford Üniversitesi İnsan Genetiği Bölümü profesörlerinden Bryan Sykes kitabında merceğini DNA’nın karanlık tarafına çeviriyor ve erkeklerin saldırganlığının, iktidar hırsının, çokeşlilik arzusunun genetik bir nedeni olup olmadığının peşine düşüyor.

Ademin Laneti

ADEMİN LANETİ
Bryan sykes
Çev: Aylin Onacak / 28 TL

Oxford Üniversitesi İnsan Genetiği Bölümü profesörlerinden Bryan Sykes kitabında merceğini DNA’nın karanlık tarafına çeviriyor ve erkeklerin saldırganlığının, iktidar hırsının, çokeşlilik arzusunun genetik bir nedeni olup olmadığının peşine düşüyor. “Erkeklerin Olmadığı Bir Gelecek” alt başlığını taşıyan kitap genetik biliminin sürekli genişleyen sınırlarında dolanıyor.

Haberin Devamı

KAN VE GÜL
Alper Canıgüz
April Yayınları / 20 TL

Yeni romanı için okurlarının sabırsızlıkla beklediği Alper Canıgüz’den bir iyi bir de kötü haberimiz var: “Kan ve Gül” bir Alper Kamu macerası değil, ama Alper Kamu’nun yeni hikayeleri de yolda.

AY ZALİM BİR SEVGİLİDİR
Robert A. Heinlein
Çev: Can Çakır /
İthaki Yayınları / 30 TL

Bilimkurguya yön veren isimlerden Heinlein’ın 2075’te geçen romanı, Ay’ı Dünya’dan kontrol eden Otorite’ye karşı, Ay’daki isyanın ve devrimin öyküsünü anlatıyor.

LEYLA SERT BİR NOTA
Anıl Nişancalı
Mylos Kitap / 20 TL

Anıl Nişancalı yeni romanında geçmişten bugüne genç bir adamı etkileyenleri farklı karakterlerin, hatta kedilerin gözünden anlatıyor. Nişancalı romanını rock&roll göndermeleriyle zenginleştiriyor.