Cumartesi Bu gece online’da gönlüm hovarda

Bu gece online’da gönlüm hovarda

03.04.2021 - 03:05 | Son Güncellenme:

Bugün 3 Nisan Dünya Parti Günü, tek bir uygulamayla tüm zamanların en eğlenceli partisini verebilir sevdiklerinizle sabaha kadar dans edebilirsiniz

Bu gece online’da gönlüm hovarda

Seyhan Akıncı

Haberin Devamı

Kapanmaları ve dalgaları sayamadığımız safhaya geldik. Molaya çıkıp derse koşturan çocuklar gibiyiz her birimiz. Kırmızılar çoğaldı ve artık neredeyse ülkece oyun dışıyız! 83 milyon Şırnak’a gidemeyiz ama bir geceliğine olduğumuz yeri maviye boyayabiliriz. Nasıl mı? Bir arada olmanın farklı yollarını sunan uygulamalar 3 Nisan Dünya Parti Günü’nde herkesi dansa davet ediyor. Siz de haftalar sonra gelmesi muhtemel normalleşme öncesi sevdiklerinizle hasret gidermek ve eğlenmek istiyorsanız işte partileyebileceğiniz online yollar.

StreamParty

En sevdiğiniz arkadaşlarınızla ya da henüz StreamParty’de birlikte ekran başına geçmediğiniz için en sevdiğiniz arkadaşınız olduğunu bilmediğiniz o “Friends” tutkunuyla mısır patlatıp hem 90’ların hem de eski normalin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. YouTube videolarını ve Disney +’ı da arkadaşlarınızla eş zamanlı bir şekilde seyredip, izledikleriniz üzerine sohbet edebileceğiniz StreamParty dans etmek istemeyenler için partilemenin en eğlenceli yollarından biri.

Haberin Devamı

Houseparty

Koronavirüsün hızına yetişemese de particilerin ilk imdadına koşan Houseparty oldu desek yanılmayız. Bir odada en fazla 8 kişinin bulunabildiği uygulamayı indirip yeni çıkanları dinleyebilir ya da bir DJ davet edip müziğin sesini yükseltebilirsiniz. Gittiği partiden çabuk sıkılanlardansanız iyi haber; uygulama aynı zamanda odalar arasında gezinebilme imkanı da sunuyor.

Bu gece online’da gönlüm hovarda

Zoom

Hayatımıza öyle bir girdi ki “Zoom’dayım” ifadesi çılgınca bir yoğunluğu ve bitmeyen toplantıları ifade ediyor. Zaruri olarak tanıştığımız ve epeyce bir süre “resmi” takıldığımız Zoom da güvenlik kaygısı vs derken zamanla silkelendi ve toplantılarda daha iyi görünmenizi sağlayacak filtre seçeneklerinden arka fonlara pek çok yenilik getirdi. Kişi sınırlaması olmasın bütün kampüs hep birlikte sabaha kadar dans edelim ya da bizim aile çok kalabalık 8 kişi de ne yahu diyenlerdensiniz arka fonunuza konfetiler yerleştirip sevdiğiniz müzikler eşliğinde Dünya Parti Günü’nün keyfini çıkarabilirsiniz.

SpatIalChat

Haberin Devamı

Bahar geldi ve havuz başında konuklarınızı ağırlayamamaktan çocuğunuzun diş çıkarma partisini sevdikleriniz olmadan kutlamanın manasızlığından mı dert yanıyorsunuz? SpatialChat, verdiği özel hizmetle sizi özel organizasyonlarda sevdiklerinizle bir araya getiriyor. Hani şu ders sonrası bahçede edilen sohbetler, içilen çaylar gibisi yok diyenlerdenseniz, artık iyice uzak düştüğünüz ekip arkadaşlarınız ya da kuzenlerinizle bir
partide bir araya gelmek isterseniz bu uygulama tam size göre.

Rave

Rave, adı üstünde çılgın! Bir sosyal medya uygulamasından daha ne isteriz? Rave, Z kuşağını o kadar iyi anlamış ki dünyanın her yerinden insanları sevdikleri içerikler etrafında bir araya getirirken aynı zamanda laflama imkanı da sunuyor. Dans ederken diğer yandan “Bu parti bir harika dostum” demek de mümkün. Rave, yakın zamanda kullanıcıların seçtiği müziklerden bir seçki sunan RaveDJ ile de hizmette sınır yoktur mesajını verdi. Uygulama aynı zamanda bir sonraki DJ’in siz dans ederken eğlencenin dozunu daha da artıracak bir bilgisayar olacağı konusunda da iddialı!